kahvesever__ Neler yapıyorsunuz akşama hanımlar ben Tavuklu pilav 4 kaşık çorbası ve salata tatlı olarakta oğlum var🥳🌹
Tiiffany kahvesever__ Hazır tavuk alıcak eşim. Bende yanına pirinç pilavi yapıcam bide ayran sanırım yeterli ya
Beggg kahvesever__ yeşil mercimek çorbası,patates püreli beşamel soslu kıymalı güveç,pilav ve cacık. Genelde yaptığım yemeklerden hiç yiyesim gelmiyor önceden böyle değildi hamilelikten dolayı mı bilmiyorum inşallah geçer kocama afiyet olsun 😅
2309 kahvesever__ Şehriye çorbası Et haşlama Pirinç pilavı- dünden Karışık kızartma Cacık Baklava- dünden Afiyetler olsun
Mihrimahvuslat kahvesever__ çökertme kebabı yapacam ama yanına ne gider bilmiyorum 😬 tatlı olarak sütlaç var tek sıkıntı yanına ne yakışır bilmiyorum tavsiyesi olan varsa dinlerim 🙈
kadertugrul7 kahvesever__ bende bugün Adana şiş deniycem guzel olur inşallah Adana şiş Tel şehriye çorbası Bulgur pilavi Havuc tarator Kaşık salata Tulumba tatlisi
Mihrimahvuslat kahvesever__ eşim yanına pirinç pilavı gider diyo ama sütlaçta zaten pirinç var 😸 bide gizli şeker var bende rahatsız ediyor sonra bu aralar pilavı çok yaptım