mucizemizibekliyoruzz Derya341986 baby plus marka aldım e bebekten anne yanı beşik. 7-8 aydan fazla kullanılmaz diye düşünüyorum ama ben bebeğime ayrıca oda yaptım 6 ay sonra odasına geçecek
sudamlasi Derya341986 anne yanı beşikler sadece 6-8 ay arası kullanılıyo. E bebekten safe side aldım👍🏻
Zuzu35 Derya341986 kesinlikle çok büyük bir rahatlık canım 2 aylık bebeğim gece onu görmeden zaten uyuyamıyorum ve sık uyanıp emiyor hemen yatağımıza bitişik olduğundan yatağımdan kalkmadan alıp emzirip yerine koyuyorum kesinlikle aksini kullanamazdım ben
aysgldlrl67 Derya341986 ben portatif beşik aldım cnm odama yanima koymak için.hem ucuz da.6 ay falan yatırıp sonra odasında yatircam. Odasi hazır.
Derya341986 Zuzu35 xnm bana da kullanışlı geldi ama benm kuzunun odası hazır değil bir yaşından çnce yanımdan ayırmak istemiyorum ama az kullanım olursa sıkıntı bana
ense4275 Zuzu35 tek kullanan sensın heralde canm bende anne yanı ıstyorum buyuk olanları da var aslında sana kac aya kadar kullanabılırsın dedı
Filizsmh Derya341986 anne yanı beşiği max 6 ay kullanırsın hem küçük hem çocuk hareketlenince kullanışlı değil. Ama ilk aylar için rahatlık.