gzdegk Ben bağcılarda yaşıyorum ve medipole gitmek istiyorum ama doktor konusunda hiçbir fikrim yok giden arkadaşlar hangi doktoru tercih ediyorlar? memnun musunuz?
Papatya21- gzdegk fiyat bilgisine sahip misiniz peki? Ben de Esenler Medipol’e gitmek istiyorum acaba fiyatlar arasında çok fark var mı?
selencinaar Merhaba, bende orada oturuyorum medipol megaya gidiyorum Songül hoca takipliyim gayette güleryüzlü ilgili bir hanımefendi tavsiye edebilirim
gzdegk selencinaar Songül hanımın ismini başkasından da duydum önden bir araştırma yapmak istedim teşekkür ederim yazdığın için 😊
busrabrbr selencinaar merhabalar Songül hoca numara paylaşıyor mu ? Yaklaşımı iletişimi nasıll acaba 🥰 birde hastane ile ilgili hiç bilginiz var mı eğitimler falan oluyormuş sanıyorum nasıl memnun musunuz acaba
busrabrbr selencinaar birde muayeneyi hızlı hızlı geçiştirmiyor dimi çok yoğun oluyor mu acaba 😊 bideee son bi soru renkli çıktı veriyor mu , şimdide teşekkür ederim 😊
123hh gzdegk evet bende çok doktor değiştirdim ama şuan memnunum normal doğum yanlısı ben sezeryan olacağım ama mecburen :) 950₺ muayene ücreti şuanda
gzdegk Papatya21- Fiyat farkı var evet mega da 900 tl sanırım esenler de daha az diye biliyorum ama net rakam bilemiyorum
Sedosh Bende Songül hanıma gideceğim sanırım cok duydum bende bana da doktor tercihinizi söyler misiniz karar verdiğiniz de fikir olsun
Kubra-2363 Kesinlikle Songül hanımı tavsiye ediyorum 31.haftamdayım şuan yine hamile kalsam tekrar ona giderim❤️❤️
Sedosh Kubra-2363 normal doğum mu düşünüyordunuz acaba Songül hanım hangi doğumu destekliyor? Birde doğum fiyatını ne olarak konuştunuz bende Songül hanıma başlamayı düşünüyorum🙏