Bahar1187 Dmtozcy38 33+5 ten selam haydi gel sarılalım 😊 uykum var üç saattir yataktayım ama UYUYAMIYORUM 😕
Ebru_krm_mrt 37+2 tim ve uyku haram gece uyku uyuyamadığım için gün içersinde içim geçiyo arada oda 20 dk falan sonra heryerin uyuşuyor 😩😩
semabrcn 36/2 yim her gece 6dan once uyuyamıyorum. gündüz de bazen 9da bazen 1 de uyanıyorum gğn içinde öğleden sonra üç saat falan uyuyabiliyorum bazen. eşim yanımda horlarken çok sinirim bozuluyo ağlayasım geliyo uyuyamadıkça acıkıyorum mide yanmam oluyo
EliFurkan 34.haftamdayim uykudan gozlerim kizarsa da yataga girince uyuyamiyorum gündüz uykum da yok nolcak bilmiyorum😥
EliFurkan HayriyeGlsoyGnay valla bilmiyorum canım dr kaygilarin mi basladi dedi aksine hiç kaygi fln yok öyle uyutmayacak agrimda yok şükür ama tutmuyo iste 😒😄
HayriyeGlsoyGnay EliFurkan benimde öyle malesef gece bölük börcük uyuyorum oda maksimum 5 saat ama gündüz bırak acaip güzel uyuyorum tabi 3 saat ama top atsan duymuyom yani
EliFurkan HayriyeGlsoyGnay gunduz uyuyabiliyosan ne güzel bende oda yok 😅 hersey evlatlarimiz için, katlanicaz mecbur 😊