Fatma13cengiz Bsssr yok canım iki gün içinde değil 22 martta yaptırdığım beta 275.4 çıktı 4 nisan da yaptırdım 949.5 çıktı
busradmrtas Parla89 yaa çok güzel bisey haftaya da duysak yeticek minicik bi atım doktorun göstermiştir kesin gözüküyor artık ❤❤
Cerena_87 avakadominigi daha duymadım yarın Allahın iziniyle gidicem 6+1 İşhalla duyarım lütfan dua edin 🤲🏻😔3 kalbi durma var
busradmrtas Cerena_87 allah herkesi korusun inşallah duyarsın allah sana bagislasin inşallah dua edelim birbirimize 🙏
Cerena_87 avakadominigi Allahıma şükürler olsun bu gün dinledik çok umutsuz gitmişdim ama çok şükür dokdorumdan Allah razı olsun elinden geleni yapdı 6+1 de dinledik darısı dinlemeyen arkadaşlarımın başına İşhallah
ikiprensannesi__ Havvaca bende 108 le kalmıştım bişey yemek istemiyor canım 104 oldum keşke biraz daha gitse ama sağlık olsun
ikiprensannesi__ Havvaca ben çok kiloluyum diyip 75 80 felan çıkıyorlar ondan dedim gerçek kiloluyum diye 🤣
avakadominigi gzdegk merhaba ben 6+2 de gittim keseyi ve yolk kesesini gördüm ama henüz bebeişi göremedik sizce endişelenmelimiyim 2 hafta sonra tekrar randevum var