Selaaammm,
Gebelik şekeri olupta bazı postlarda birbirimize destek olduğumuz mükemmel kadınlar hepinize ilk baştan teşekkürler ☺️♥️
Gelelimmdogumaaa
Dediğim gibi gebelik şekerim çıktı ve aralıktan itibaren diyet ve ocaktan itibaren insülin alıyorduk sezeryan doğum kaçınılmazdı ama taaa ki 29 Mart akşamına kadar . O gece baş agrisindan mide bulantısı dan uyuyamadim saatlerce . Sabahında doktorumla görüştüm ve idrar testi istedi o gece hemen idrar testi için devlet Hastanesi’ne gttim saatlerce tutular
tansiyonum 16/10 dan düşmek bilmiyordu serumlar havalar verdiler 4 saatin sonunda zor düştü. doğru düzgün bilgi de vermediler bebeğim çok harekrtliymis istersem hemen alabilirlermis. Ben kabul etmedim kendi doktoruma 31 inde randevum vardı tansiyonum olduğu için 30 unda gitmek istedim ama gidemedik akşama kadar ameliyattaydi düzgün bı sekild eolcum ilaç ve limon ile tansiyonu dnege de tuttum ben evde ayrıca birde grip var öksürmek falan. Neyse sabah oldu muyanee için gittik doktoruma. Bize baktı tensiyon çok düşmedi ama 12/8 di en son. Hemen alalım dedi içerde duracağına gözümüzün önünde olsun rahat edelim diye. Zaten ciğerleri falan tamamen gelişmişti.
Tam 37. Haftamizda 31.03.2023 de 17.04 de spinal sezeryan ile dünyaya geldi Timur um.
1 de hastaneye yatisim yapıldı 16.50 de ameliyathaneye indim. Spinal im yapılırken acı hissetmedim . Hemen yapıldı ve uzandım ben daha baslamadilar sanarken bı baktım oğlumu gösterdi doktorum. Haftalarca hep ileri giden kuzum 3 kilo doğdu şuanda odemlerimiz falan gttigi için 2750 Gr. İz ama nazar değmesin masalah çok sağlıklıyiz . Biraz sarılık var ama o da emzirme ile geçer hiç tedaviye bile gerek yok dediler şimdi doktordan çıktık. Oğlum uyurken yazıyorum. Bu arada ilk ayağa kalkarken tansiyonum düştü 3. Adımda geri oturmak zorunda kaldım. 2 de 8-9adim attım 3. Seferden sonra kendim yuruyebiliyordum tabiki kalkarken yatarken zor oluyor ama bebisimi kucağıma alınca n eagri ne sizi hiç bişey kalmıyor.
Gebelikte çıkan şeker ve tansiyonum dan şuan eser bile yok ☺️
Uzun ve karışık oldu sorularinizi her fırsatta cevaplamaya çalışırım 😍