husnatskn Deli gibi Redbull istiyorum ama varya böyle deli gibi ben çok severim sürekli de içerdim😃 Hamile kaldığımdan beri içmiyorum ama şu 1 haftadır nasıl deli gibi içmek istiyorum anlatamam 😃 ama yok hayır yapamam 😃
hemsireacemianne husnatskn benim canım istediğinde nefsi koreltecek kadar yiyip iciyom . Yoksa uyuyamiyom . Aglayasim geliyo 😅 aziciktan bişey olmaz inşallah . Bende bu durum kola da oluyor
3Tospikannesi husnatskn nefsini köreltebilirsin bence ya kızım 10 dk önce aldı kendine bende arada yudumladım 😂 canımız çekiyor sonuçta napalım 😁
MiniginAnnesiii_ husnatskn 😂😂 azıcık içebilirsin içinde kalmasın , benimde canım şeftali istiyor ama maalesef mevsimi deil 😑
husnatskn Zeynepozcan Bizimkisi sevmiyor ya belki o içse de görsem gözüm doysa belki bu kadar istemicem😃
husnatskn hemsireacemianne Her türlü yiyecek içecek de canım istediğinde çok az bir şey alıyorum ama Redbulla cesaretim yok😃
husnatskn MiniginAnnesiii_ Keşke şeftali istese hiç düşünmem valla 😃 Aralık ayinda canım erik istemişti de yemiştim birşey olmaz kız 😃
SelHan54 Bir kaç gün önce eşim içerken canım çekti bir iki yudum içtim içesim geçti minicik iç bence aklında kalmasın 😅
Mucizem0405 Ya kızlar abartmayın bukadarda hamilesiniz sadece abartmadan herşeyden tüketebilirsiniz. Redbullun içindeki kafeinle çayınki nerdeyse aynı
Busel husnatskn simdi zarar ziyan tarafına bakarsak redbull tarzı şeyler normalde de çok aşırı zararlı ama yani canın cekmis içeceğin 2 yudumdan bisey olmaz bende bazen arada kola vs içiyorum sonucta bisey olmuyor
husnatskn Busel Evet aslında öyle bir yudum bile alsam körelecek farkındayım dayanamam zaten en son içerim 😃
Melekler12 husnatskn hamilelikten önce alırdım enerji icecegimi bı kutuyu bitirirdim yanında cips bı güzel hepsini devirirdim ama şimdi hasretim canım çok istiyor 😢
3Tospikannesi husnatskn kızım diyor keşke burda olsaydı hemen gider alır verirdim diyor senin için hiç kıyamaz 😂😂