Masal09 unlusura son 1 yıl içerisinde olduğu için 2023 yılını baz alırlar. Geçen seneyi alacaklarını sanmıyorum. Benimde nisanda 32 doluyor ama 37 sinde çıkacağım mecbur 90 gün tutsun diye. 170 i arayıp öğrenebilirsin cnm bilgi veriyorlar.
Eceaysezdmrr Ecemakkuzu kızlar 32 de randevu bulup alamadım 34 de gıdıyorum doktora yanı dıger hafta alabılırmıyım o haftada rapor
iclaaall13 Ecemakkuzu şu an bende 25 teyim hiç gitmek istemiyorum rapor aldım biraz ama mecbur gidicem tekrar ☹️
Ecemakkuzu iclaaall13 ben hamileliğim süresince sadece 5 gün bi rapor aldım bri de 3 gün aldım kırk tane laf yedim valla almamak için direniyorum
Ecemakkuzu beyza-1 benim iznim ağustosta doluyor bebeğim temmuzda doğacak inşallah onun için iznim yok malsef dolmadigiı için.
Bestegeren Ebrualttuntas peki 32.haftada çalışır raporu alıp 20gün izne ayrılıp izin bitince raporu çalışamaza çevirip tamamen ayrılabiliyor muyuz?
Gzo Bestegeren valla ben hamileligin basindada raporluydum ama maasim yatti onceden ozelde calisirken sadece rapor parası aldik evet
Ecemakkuzu Gzo bende bi 5 gün rapor aldım hamileliğin dolyinca çok fazla para kesintim oldu gerekmedikçe almamaya calsiiyorum.
Ecemakkuzu Eliff-tas isiniz rahatsa şanslısınız bende rahatım şükür fakat çok fazla sirt ağrım var gün içerisinde çok rahatsız ediyor.
Ecemakkuzu Gzo ramazandan dolayı daha şak çalıştığım yer bu ayı atlatırım inşallah ama sonrasını bilemiyorum kesin dayanamam.
Eliff-tas Ecemakkuzu Bn 13:00 16:00 arası 3 saat ofiste sadece oturuyorum hamile olduğum için Benimde aşırı sırt bel bacak ağrım var
Ecemakkuzu Masal09 Masell ben doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum neredeyse 3 4 sene çalışamam bence ama iş yeriyle onu nasıl ayarlayacağım nasıl bir yol izleyeceğim bi fikrim yok.
Busra99onur Ecemakkuzu bende 32 haftada ayrıldım dogumdan sonrada 8 hafta var ondan sonra 6 ay ücretsiz izne çıkıcam İnşallah
Masal09 Ecemakkuzu özel ise yapacak bir şey yok sanirim. Bende özelde çalışıyorum. Bende çalışmayacagim.