byznr34 Msl_ege Bende öyleyim hiç kilo almam normalde bu yaşıma kadar 55 den yukarısını gördüğümü bilmem 😅😮
Zynp_1907 Msl_ege benim bugun 4+5 oldu. 4+1de doktora gittim ultrosanda hic bisey gorunmedi 5+5te tekrar gidicem ancak ozaman gorunur kese dedi insallah gorebiliriz🙏🏻
Zynp_1907 byznr34 benim de 19temmuz gorunuyor yani yengeç☺️insallah saglikla gelsin de önemli olan o 🙏🏻
Zynp_1907 Buarada ben baya şiddetli grip oldum ve çalıştığım icn sadece aksamlari yatip dinlenebiliyorum.Aranizda grip olanlar var mi ne yapiyosunuz dogal yontemle toparlamak icin?
ebrary Zynp_1907 ben propolis kullanıyorum kırgınlık başlayınca bağışıklığı kuvvetlendiriyormuş bi de limon bal zencefil. Rabbim acil şifalar versin inşallah🙏
Msl_ege Zynp_1907 ben ben ben 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ İş yerim acayip soğuk . 10 gün olcak hala geçmedi . Doktor nane limon içebilirsin dedi, bu akşam yapıp içicem. Bitki çaylarından korktuğun için doktor söylemeden içmedim . 10 gündür sürünüyorum 😅
byznr34 Zynp_1907 Bende de burun tıkanıklığını ve geniz akıntısı var ilaç felan içmedim sıcak şeyler içip mandalina felan yemeye çalışıyorum internette gebeliğin ilk zamanlarında burun tıkanıklığı olur yazıyor. Hepimize geçmiş olsun ☺️😅
ebrary byznr34 amiiin inşallah doktor kese var iyi ama kalbi duyana kadar bekle dedi insanın hevesi kursağında kalıyor bekleyin biraz daha en iyisi. İyi doktora denk geliriz inşallah..
byznr34 ebrary Ayy amin inşallah hepimize ☺️ben de gidicem bakalım araştırma içerisindeyim doktor hastane vs 💁🏻♀️
Rbs17 5+4 benim de yarin hastaneye gideceğim kese görünür inş. Burası çok iyi olmuş herkes ayni dönem 😀
sudamlasi Yagmur98 numaralarınızı buraya yazmayın Instagram dan istediğinizi yapabilirsiniz tabi🙈 ben uyarayım da sonra sıkıntı olabilir😊
bhrm35 byznr34 benimde haziran ikizler olucak 😂😂evde akrep balık terazi bide ikizler gelicek halimi düşünemiyom artık 🤦♀️😂
bhrm35 Buarada kızlar hepimiz aşağı yukarı aynıyız herhangi bir grup kurdunuz u aranızda bende katılmak isterim aranıza 🤗