Yagmur98 Smg38 insallah saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz bebeklerimizi pazartesi veya sali gitcem hastaneye bakkalm
Smg38 Yagmur98 gittinmi doktora acaba ben kan testi yaptrdm 739,40 a yukselmis bu sabah 4gun sonrada gidicem bende
Yagmur98 Smg38 yok canim yarin gitcem insallah bende cuma gunu yaptirdim bthgc 2245 cikti bugunde saglik ocagina yaptirdim ama sonucu daha cikmadi
Smg38 Cyla2014 benimde 8 ekim en son tarihim bugun beta hcg 739,40 cikti tam 5 haftalik 3..4 gun sonra doktora gidicem insallah gorunur
Smg38 Yagmur98 saglik ocaklari yarin çıkar sonuc diyor ama yalan 4bucuk gibi cikmis oluyor ben hep 4de ogreniyorum bilgin olsun hayirisyla sagliklidir insallah yazarsin
Moonsherose87 Bende haxiran 22 diyor hesaplamalar ama her zaman öncesi doğum olabileceğinden yinede Haziran’da doğsun isterim çünkü aynı burçlu olacağız😁
Busratb 4 kasımda bthgc 170di, son regl tarihime göre 9 temmuz doğum gösteriyor, yarın doktora gidicem bende 🤗
Sewo byznr34 süper bir burçtur keşke benim ki de yengeç olsa derdim ama haziran doğumum inşallah sağlıkla alırız kucagimiza .benim kendi burcum yengeç harika bir burctur😊