Form açılış zamanı baya olmuş ama kullanan birisi olarak bildiklerimi yazmak istedim.
İlk gebeliğim erken Doğumla sonuçlandığı için çok pimpirikli birisi olmuştum. 2.hamilelik zamanım tam korona zamanına denk geldiği için bide üstelik yurt dışında yaşadığım için burda ultrasona ayda 1 kere alıyorlardı hatta ilk ultrasonum ta 3.ayda olmuştu o yüzden almaya karar vermiştim ve iyi ki almışım demiştim. İstediğim zaman açıp bebeğimin kalp atışlarını dinlerdim. Tabi bebek büyüdüğü zaman duyamadığınız zamanlar oluyor sırtı falan dönük olabiliyor o zamanlar da çikolata falan yerdim biraz vakit geçerdi tekrar dinlerdim duyardım. Şimdi 10+3 günlük 3.kez hamileyim ve 9. Haftama girdiğim zamandan beri dinliyorum. Eşimle bile akşamları oturup dinliyoruz çok heyecan verici oluyor. Hala ayda 1 kere olduğu için ultrason içim rahatlıyor. Doktoruma sormuştum bi sakınca görmemişti zaten. Burda yurt dışında kullanan yüzlerce insan oluyor sebepte malım ultrason günlerine gitme vakti uzun olduğu için. Türkiye de yaşıyor olsa idim inanın elimden geldikçe ihtiyacı olana verirdim çünkü bir anneye özellikle hamile bir anneye verilecek en güzel hediye. Doktorunuza danışmanızda fayda var yine de . Zaten aşırı zararlı birşey olsa yüzlerce insan satın almaz. Umarım faydalı olur yazım sonradan görecek olanlara da ☺️