guzelanne01_ nasıl geçiyor 2 sanki 1 den hızlıydı bu nasıl gececek bakalım☺️Herşeyini aldınızmı uyumada zorlanıyormusunuz
Busrayasin2351 guzelanne01_ 37.haftadayız bütün hazırlıklarımız tamam ❤ yatakta rahat yatabilsem belki kolaylıkla uyuyabilirim ama yatamıyorum dönemiyorum ne olacak bu halimiz zamanda geçmek bilmiyor 🙈😅
beyzacmvrc guzelanne01_ 29+3 olduk gayet iyiyiz çok şükür 😊 arada bel ağrım oluyor onun dışında iyiyim bebiş de çok hareketli 😊 sizin kaçıncı haftaniz
2309 guzelanne01_ 29+1 im haraketler kısıtlanıyor illaki gobus çıktıkça çok şükür bende tamamladım sayılır yıkayıp ütülemek kaldı
Merve0227 guzelanne01_ 39+5 ve evet 2. Gebeliğim çok hızlı geçti anlamadım sadece son günlerin zorluğunu hissediyorum artık bi doğaydı iyiydi valla 😁 bizi zor zamanlar beklesede göbeksiz hayatımı ve özgürce hareket etmeyi özledim 😁🥰
guzelanne01_ Busrayasin2351 senin maşallah bitmiş canım az kalmış🌸Hayırlı sağlıklı kucağına al inşallah Biz sizden küçüğüz 27 haftalık olduk Bende sürekli sağ sola yatmaktan zorlanıyorum yüz üstü dışında asla uyuyamayan biriyim🤦🏻♀️
guzelanne01_ beyzacmvrc maşallah canım supanallah Bizde oğlumla 27 haftalığız🌸Bendede başladı sanki arada bel ağrısı oluyor Uyumadada yüz üstü uyuyamamak zorluyor Sezeryanmı normalmi canım seninde
beyzacmvrc guzelanne01_ hep sola yatiyorum alıştım artık. Sağ böbreğim de genişleme başlamıstı o nedenle de zaten hepten sola yatmam gerekiyordu şükür ki geçmiş. Bebek baş aşağı pozisyon almış bile normal doğum gözüküyor su anda ☺️
Zeynayzey guzelanne01_ 35 haftalık oldum haftaya hastaneye gün almaya gitcem sezeryan için ikinci gebeliğim çok hızlı geçti anlamadım nasıl bu haftaya geldik😅herşeyimiz tamam günümüzü bekliyoruz Bir an öncede doğsa diyorum belimde ağrı bacak aralarımda ağrılar arttı