Gizemgizemm Kızlar 29 haftalık olduk ve biz hala isim bulamadık eşim doğa olsun dedi benimde aklımda alya var sizinde önerilerinize ihtiyacım var hastane çıkışı ve hediyelik yaptıracağım isim bulamadığımızdan dolayı yaptıramadım yardımm 🥰
zeynozey Gizemgizemm doğ ne demek? Kız ismi seçmek cidden zor bizde daha seçemedik 21 haftalık😂 aklımızda olan isimler; Rana, Yüsra , Hafsa, İnci
zeynozey Gizemgizemm benim 2. İsmim zeynep. Buna rağmen kızıma Zeynep ismi koymak istiyorum 😂😂 eşimde saçmalama diyor😬
Minikkoalam11 Gizemgizemm bizim de iuan cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa Defne, Masal, Tuana, Belinay bu isimlerden birini koymayı düşüyoruz. İlk kızımın adı da Duru Hanzade ❤️
balimiscat Zeynep ismi bence çok güzel kesinlikle yeni isim furyasına takılıp değişik isimler koyuyolar ama ben klasik isimleri çok beğeniyorum Elif Zehra Feride vs benim liste baya kabarık 🙊😁
Nurosss Gizemgizemm bizde çok kararsız kalmıştık berra , öykü ,esila , açelya arasından en çok içime sinen sıcak gelen Açelya oldu 🌸😇