Lilininannesi Merhaba, ozel umit hastanesinde Seda Deniz Işıklar 'ın hastası olan var mı nasıl biri, tavsiye eder mısınız? ☺
ZeynepSabancay Lilininannesi dediğiniz doktorla ilgili hiç fikrim yok adını bile işk defa duyuyorum. Benim doktorum abdurrahman akçay kızımında oydu şuan gebeyim yine aynı doktor çok çok memnunum
Ecisin_Annesi_54 Lilininannesi merhaba biraz geç oldu ama ☺️ Ben seda hanımın hastayım ayrıca biz üç hamiş arkadaş olarak ona gidiyoruz kendisi harika bir doktor arkadışımıj biri doğumunu yaptı ında ve aşırı memnun kaldı ben de kendisine çok güveniyorum kesinlikle tavsiye ederim
Series26 Lilininannesi bende ona gidiyorum çok memnunum ☺️ Ve normal doğum taraftarı diye biliyorum ☺️
Aryamom- Ümit hastanesine gidicekseniz Murat Şenolu tercih edebilirsiniz sorduğunuz doktor hakkında bi bilgim yok ama
hllsyr Bende ümit hastanesinde abdurrahman akçaya gidiyorum canım çok memnunum ama senin dediğin doktorla ilgili bi fikrim yok malesef
Lilininannesi hllsyr pek hastası yok demek ki🤔 bayan doktor istiyorum o yüzden onu düşünüyordum ama hiç hastası olmaması içime kurt düşürdü. Çok teşekkür ederim🤗
Beyzagzn Bende eskisehirdeyim dogum ucreti ve muayene ucreti nedir acibadem asiri pahali da umit nasil acaba
Lilininannesi Beyzagzn henüz gitmedim ama şuan için normal 3bin sezeryan 3bucuk diyorlar ocakta artacakmış ama fiyatlar😦
Seldaapk Beyzagzn ümit hastanesi şu an muayene için 90 tl alıyor normal doğum 3000 sezeryan 3500 epidural olursa da bin tl fark alıyor bu fiyatlara doğum anında çekilen 5 poz fotoğrafta dahil.
hllsyr Beyzagzn muayene ücreti 90 tl normal 3000tl sezeryan 3500tl epidural normal 4000tl bu seneki fiyatları ama yılbaşından sonra zam gelicek 😭😭
Beyzagzn Yine iyiymis fiyatı acibadem 6bucuk diyo muayene de pahali devlette basladim ben kararsizim simdi
Seldaapk Beyzagzn bende acibademden ümite geçtim fiyatları çok uçtu çünkü bide doğum paket fiyatı yılbaşında tekrar zamlanacak ayriyeten bir sürü ekstra yaptık deyip ekstra para alıyor Acıbadem
Beyzagzn Seldaapk sizinde mi ilk dogumunuz herkes baska bi sey dedi kafam karisti devleti oneren cok oldu ozel daha mi avantajli bilemedim hala
Kucukmom Benim doktorum kendisi istediğim zaman arayıp ulaşabiliyorum her konu hakkında da bülgi veriyo
Lilininannesi Kucukmom nasıl ilgili mı, her muayenede bebek hakkında bilgi veriyor mu, doğum ne zaman olursa gelir mı, güler yüzlü mü☺ çok soru sordum ama🙈
Kucukmom Güler yüzlü öyle bazı doktorlar gibi patavatsızlığı ve azarlaması katiyen yok bebek hakkında da gerekli bilgiyi veriyor açıklamasını yapıyo doğum ne zaman olursa gelir mi bak bilmiyom sormadım hiç ama sorucam 😁😁