• isimler
  • Kızım oluyor 🦄 İsim önerisi istiyorum sizlerden

Gtrkmen biz kizimizin ismini Evalina koyucaz.Anlami aydinlik gunes demek.Turk kokenli bu arada macar ismi

Kızım olsaydı polen koyacaktım

Turna44 ayy hele bir olsun da kız erkek hiç fark etmez 🥹 ama nedense gönlüm hep kızdan yana ama sağlıklı olması herşeyden daha önemli

Turna44 31 Mart’ta yumurtlama 1 Nisan’da çatlama gördüm eğer test beni yanıltmadıysa adetim bittikten bu yana da gün aşırı değerlendirdik bakalım tutar mı şuanda yapıyorum çok aşırı silik çıkıyor. Dün postumda biri şey yazdı kafama takıldı gebelik çatlaması diye bişeyden bahsetti hatta yazayım yorumu 😬
      Yani yumurta çatladı ve döllendi gebelik çizgisi yazıcaktım. Daha fazla bu gün test yapma bu hafta takip et bakalım çizgi gitmezse kan ver. Bir de sabah idrarıyla yap testleri gün içi bile farklı veriyor

Alina
        Mira
        Berra
        Miray
        Berrin
        Beren
        Aden

Benimde kızım olucak inşallah. Bende kararsızım😍

Mihrimahvuslat ayy inşallah olur hayırlısı olsun hakkında. Ne kadarlık evlisin. Ben ilk iki çocuguma hemen ilk ay hamile kaldım bu bebeğimi 4 sene bekledim olmadı sonradan kendiliğinden sürpriz oldu 😍

Turna44
          6 yıl olacak Ekim’de 😞 bir düşük yaptım boş gebelikti 2 yıl geçti üzerinden ama daha da olmadı. Öyle bişey olabilir mi sence çokta umutlanmak istemiyorum şimdiden çünkü günüme daha çok var. Allah bağışlasın Rabb’im sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🤲🏻❤️

Mnkyrs kulağa çok hoş geliyor ama anlamına bakınca ben vazgeçtim 😊

Gtrkmen Bizim seceneklerimiz şöyle
            Öykü Beren
            Asya Defne
            Özge Bilge

Gtrkmen ben kızımın ismini aden koyacaktım ama çok ağır gelir dediler anlamı agirmis

Gtrkmen bizim de kız ihtimali var Aslı düşünüyoruz eşimin önerisi ile 🤗ama ben Aylin cok begeniyorum bir de Özgü