• isimler
  • Kızım oluyor 🦄 İsim önerisi istiyorum sizlerden

Turna44
Bera değilde Amine Berra daha güzel değil mi🙈 Hayırsever, bereket ve bolluk getiren anlamları var😊

Mihrimahvuslat Berra anlamıda manası güzelmiş aynen berada olgunluk seçkinlik faziletli kişi demek

Gtrkmen Defne, Masal, Tuana, Belinay bizim cinsiyet tam kesin değil ama kızımız olursa bu isimleri düşünüyoruz

Gtrkmen ben 8 haftalık hamileyim eğer ki kızım olursa Melina koyacağım çok seviyorum❤️😂

Gtrkmen biz kizimizin ismini Evalina koyucaz.Anlami aydinlik gunes demek.Turk kokenli bu arada macar ismi

Kızım olsaydı polen koyacaktım

Turna44 ayy hele bir olsun da kız erkek hiç fark etmez 🥹 ama nedense gönlüm hep kızdan yana ama sağlıklı olması herşeyden daha önemli

Turna44 31 Mart’ta yumurtlama 1 Nisan’da çatlama gördüm eğer test beni yanıltmadıysa adetim bittikten bu yana da gün aşırı değerlendirdik bakalım tutar mı şuanda yapıyorum çok aşırı silik çıkıyor. Dün postumda biri şey yazdı kafama takıldı gebelik çatlaması diye bişeyden bahsetti hatta yazayım yorumu 😬
        Yani yumurta çatladı ve döllendi gebelik çizgisi yazıcaktım. Daha fazla bu gün test yapma bu hafta takip et bakalım çizgi gitmezse kan ver. Bir de sabah idrarıyla yap testleri gün içi bile farklı veriyor

Alina
          Mira
          Berra
          Miray
          Berrin
          Beren
          Aden

Benimde kızım olucak inşallah. Bende kararsızım😍