Laren, Hazel, Aden.
Kızım oluyor 🦄 İsim önerisi istiyorum sizlerden
Turna44
Bera değilde Amine Berra daha güzel değil mi🙈 Hayırsever, bereket ve bolluk getiren anlamları var😊
Gtrkmen kızımız Aden Liya olacak nasipse 🥰
Mihrimahvuslat Berra anlamıda manası güzelmiş aynen berada olgunluk seçkinlik faziletli kişi demek
Mihrimahvuslat zaten tam karar vermiş değilim amine kesin de yanındaki isme kararsızım işte
Gtrkmen Defne, Masal, Tuana, Belinay bizim cinsiyet tam kesin değil ama kızımız olursa bu isimleri düşünüyoruz
Turna44 çok güzel bir isim bende kızım olursa çok istiyordum görümcem koydu Amine Ravza koydu o da
Gtrkmen ben 8 haftalık hamileyim eğer ki kızım olursa Melina koyacağım çok seviyorum❤️😂
Kızım olsaydı polen koyacaktım
@Gtrkmen Asya Almila isimlerini çok seviyorum fikir olur belki
Mihrimahvuslat inşallah gönlünüzce bir kızınız olur
Turna44 ayy hele bir olsun da kız erkek hiç fark etmez 🥹 ama nedense gönlüm hep kızdan yana ama sağlıklı olması herşeyden daha önemli
Mihrimahvuslat seni görmüştüm ovülasyon test yapıyordun demi. Nasıl gidiyor
Gtrkmen Defne ve amine çok güzel
Turna44 31 Mart’ta yumurtlama 1 Nisan’da çatlama gördüm eğer test beni yanıltmadıysa adetim bittikten bu yana da gün aşırı değerlendirdik bakalım tutar mı şuanda yapıyorum çok aşırı silik çıkıyor. Dün postumda biri şey yazdı kafama takıldı gebelik çatlaması diye bişeyden bahsetti hatta yazayım yorumu 😬
Yani yumurta çatladı ve döllendi gebelik çizgisi yazıcaktım. Daha fazla bu gün test yapma bu hafta takip et bakalım çizgi gitmezse kan ver. Bir de sabah idrarıyla yap testleri gün içi bile farklı veriyor
Gtrkmen Benimde kızım olucak ve adını Beste 💖 koyacağız🥰
Alina
Mira
Berra
Miray
Berrin
Beren
Aden
Benimde kızım olucak inşallah. Bende kararsızım😍