Gulcangzl16 Testte pozitif kan da negatif. Kızlar adetime 5 gün var. İlk çocuğuma hamileliğimde 6 gün kala öğrenmiştim bunda negatif çıkıyor kan da Geç döllenme olabilir mi
zeynozey Gulcangzl16 benimde adete 4 gün kala erken gebelikte inanılmaz silik çıktı. 1 gün sonra kan verdim beta 17 ydı yeni yükselmeye başlamıştı. 1-2 gün sonra testlerini tazele canım. Benimde geç döllenme 😌
Teslimenursevil Gulcangzl16 benimde senin gibi oldu erken gebelik testim pozitf çıktı kan verdim 0.60 çıktı regl olmayı bekliyorum
1H1Smomyloading zeynozey canım benim de geç döllenme dedi doktor henüz bebeği göremedik keseyi gördük adetime göre 7 haftalık ama geç döllenme olduğu için kaç haftalığım bilmiyorum sen ne zaman gördün bebeği ve kalp atışını ?
zeynozey 1H1Smomyloading son adete göre 7 haftalık filandı doktora ilk gittiğmde.4+3 filan çıktı kese göründü. 1 hafta sonra gittim 6+4 tü kalp atışı duyuldu. 9 haftalık diye gittim 11 hafta çıktı. Açığını kapattı şimdi 20+3 tam son adet tarihime göre eşit gidiyor 😌
1H1Smomyloading zeynozey Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bana da dua et bende kalp atışını duyayım haftaya bugün gidicem 🌸🤲🏻
1H1Smomyloading zeynozey birde idrarla sıkışık olmak gerekir mi haftaya gittiğimde bunun ilgili bilgin var mı ?
Btlcn1 zeynozey peki testte ne zaman pozitifi görmüştünüz ? Geç döllenme olunca adet günü testte pozitif çıkıyor mu ?
125436 Benim 2 nisan da olmam gerekiyordu hala olmadım kaset testlerde negatif çıkıyor bugün kan vericem sizce çıksr mı