Ssevcann 39+4 olduk ama kizim hala dogmamakta inat ediyor benim gibi olan var mi acaba tatlis hamisler. Ayrica kiz bebekler erken dogar sozune inancimi yitirdim 😊
Htc123 Ssevcann geçenlerde bende aynı postu açtım 39.+2 olduk gelen Yok bacım yalan kız çocuğu erken felan gelmez 😅😅
Yuksexes Ssevcann 40 hafta bitmek üzere hala beklemedeyiz artık strese girdim ama tık yok pazartesi suni sancıyla olacak sanırım
Ssevcann Htc123 ah canim gelmiyor gelmiyor yalanci sancilardan biktim inan her agri girdiginde acaba simdi gercek mi diyorum yok yine geciyor sonra agri sizi yok😀
Bsk2101 39+6 ile bir köşede bekleyeyim ben de. Geceleri sancılarım oluyor sabaha hiçbir şey yok. Kandırıyor bu kız beni 😂
Ssevcann Bsk2101 ayni ben ayni 😀 beklemedeyim hep artik surekli daha doguramadin mi kelimesini duymaktan sıkıldım 😀😀 dogmuyor.inatci kiz 😂
Mutluluk71 Bsk2101 ne iyi ya benim kız gelmekte ısrarcı 34 haftaligiz daha illa gelicem diyo dokturlar durdurmaya calisiyorlar henuz kucuk diye ben anlayamiyorum benim kiz cokmu merakli erken cikmaya
Bsk2101 Ssevcann ben artık telefonları açmıyorum wp a girmiyorum dışarda görüp sorana da amma meraklıymışınız doğurmama doğurmayacam böyle mutluyum diyorum 😂😂
Ssevcann Htc123 bende hadi gel.artik kizim diyorum bi kucagima alayim seni diyirum ama yok gelemeye hic niyetli degil 😁
Bsk2101 Mutluluk71 aman canım sen dinlen daha çok minik heves etmesin bu kadar erkenden. İşte hepsinin inadı farklı oluyor demek ki biri gelcem diye tutturur öteki gelmicem diye.
Ssevcann Mutluluk71 canim benimde oyleydi 35 haftalikken gelmek sitedi bi sure hastanede falan kaldim ama simdide gelmiyor inatci 😊
Okanilkim Htc123 ayy kesinlikle katılıyorum hadi erkek bebek geç doğar diyorlar da bakıyorum kız bebekler de doğmuyor 🤣 bende öyle olunca kendimi rahatlatıyorum Kasım bebekleri nazlı çıktılar 🤣🤦🏻♀️🤦🏻♀️