Asyaege ozlemm12 benimde 26 şubat 😁 aynıyız. Ve betam çok yüksek bmde acaba ikizmi diye düşündüm ama tabikide ultrasonda çıkar o
Busrayasin2351 ozlemm12 büyük ihtimal duyarsın canım ben 5 haftalıkken keseyi gördüm 1 hafta sonra kalp atışını dinlemiştim
Sumyduman ozlemm12 benim de aynı haftalarda bu değerdeydi ikiz gebelik varmış meğer ben 7+4 te öğrendim. Ama birisi aramıza 6 haftalık veda etmişti 😊
ozlemm12 Sumyduman ayy üzüldüm canim herşey Allahtan 😔 hayırlısı bakalım 13. öğrenicem inşallah bende ❤
Esraaaaacun ozlemm12 değerin yüksek geldi canım bana ben o haftalarda keseyi görmek istiyorduk 3000 di benimki ama yine de kötü düşünmemek lazım bi doktorunla görüş
Yhuzo ozlemm12 çünkü yüzde yetmiş beta yüksek olunca çoklu gebelik oluyor insanların soru sormaları bile kabahatmiş gibi cevap veriyorlar enteresanlar
prensesannesi_2227 Zeynepozcan 16-22 hafta arasındasın rabbım sağlıkla kucagına almayı naıp etsın 🤗 internetde hafta hafta gebelık var ordan bebegınde ne gıbı degısıklıkler var bakabılırsın bol bol yürüyüş,kuruyemıs,su ve bebişinle konus sağlıklı günler 🙋♀️