Zeynepozcan ozlemm12 yüksek olması bi sorun değil ama yüksek diye ikiz gebelik olacak diye bir şey de yok, beta kişiden kişiye değişen bir şey
Sengul-9798 ozlemm12 hmm çok yüksek canım değerin benim 4 haftalıkken 887 idi ikiz mi acep diye düşünüyorum seninkini doktor kese ile ilgili bişi dedi mi
ozlemm12 Zeynepozcan ikiz mi diye demedim zaten canim pek anlamıyorum yüksek düşük ne anlama gelir ondan sordum
prensesannesi_2227 Zeynepozcan 16-22 hafta arasındasın rabbım sağlıkla kucagına almayı naıp etsın 🤗 internetde hafta hafta gebelık var ordan bebegınde ne gıbı degısıklıkler var bakabılırsın bol bol yürüyüş,kuruyemıs,su ve bebişinle konus sağlıklı günler 🙋♀️
Yhuzo ozlemm12 çünkü yüzde yetmiş beta yüksek olunca çoklu gebelik oluyor insanların soru sormaları bile kabahatmiş gibi cevap veriyorlar enteresanlar
Zeynepozcan YaSeEeeee siz ciddi olamazsınız? Benim 5 haftalıkken 8000 küsurdu ve tek gebelik, lütfen betaya göre bir şeyler söylemeye çalışmayın Sengul-9798
Hallerimvarbenim Sengul-9798 Çoğul gebelikte beta değeri yüksek çıkabiliyormuş ama yüksek beta çoğul gebelik habercisi değilmiş canım. Çoğul gebelik yalnızca ultrason muayenesinde kese kontrolü ile tanımlanabiliyormuş. Benim değerim 20bindi 4 gün gecikmede bizde öyle sandık çünkü bu şekilde bir bilgi kirliliği var etrafta fakat doktorumuzdan öğrendik ki o şekilde değilmiş
Sengul-9798 ozlemm12 baksana linç yicez alakası yok diyor herkes neyse bı doktora git bakalım ne diyecek bizide bilgilendir mutlaka canım 😂
Asyaege ozlemm12 benimde 26 şubat 😁 aynıyız. Ve betam çok yüksek bmde acaba ikizmi diye düşündüm ama tabikide ultrasonda çıkar o
262223-- ozlemm12 ikiz olma ihtimali olabilir 😂içime doğdu ikiz bence yinede hakkınızda hayırlısı olsun bizim kadınlar düşük çıksa kafaya takıyor yüksek çıksa takıyor hahahah
ozlemm12 262223-- ay dur ya şimdi hahahaha içine doğanlarda gerçekleşiyormmu normalde kız çok zor anam
Kuzeymiraa Zeynepozcan benim 4 üz falan olması lazımdı o zaman tamamen hormonel birşey bide yanlıs yönlendiriyolar insanı 🤦🏼♀️