Busel Valla yoruldum😂 yemediğim kadar tatlı çikolata yemek zorunda kalıyorum hareket etsin diye yiyince hersey düzeliyor sonrasında benim mide iflas ediyor sizinde öyle mii?
1prensannesiiiii Busel bu sabah aynısını yaşamam peki🤣 birşeyler atıştırmak da yetmiyor illa detaylı kahvaltı yaparsam uyanıyor bebikim🤣
ipekmom_ Busel bizimki gece mesaiye başlıyor, sabaha kadar 1dk durmadı resmen canımı acıtacak kadar hızlı ve sert vuruyor uyutmuyor, sabah güneş doğuyor uykuya geçiyor sonrada ben uyuyamıyorum 🥹🥹
Pinkgold Busel 38+5 geçen hafta aynı şeyleri yaşadım çok hareketli bi bebek ama hastaneye girince duruyor numara yapıyor uyuyor nst ye 2 defa girdim meyve suyu çikolata yedim hareketlendi sonra bidaha durdu doktorum muayene etti uyuyor dedi 😂 hastaneden çıktım hareketlendi dalga geçiyorlar
Busel 1prensannesiiiii Ay hayır kahvaltı bende yaptım geldim makineye bağlıyken meyve suyu içtim yok. Çıkardılar basladi harekete çikolata vs yedim yürüdüm şimdi yeniden bağlandım 😂😂 eve gideyim hiç durmaz her hastaneye geliste ayni ya nasıl anliyorsa😂😂
Selisce ipekmom_ bunu ben yazmış olsam bu kadar olur doktorum da doğduktan sonrada gece uyanır gündüz uyur bi süre deyip korkuttu 🫠
Busel Pinkgold nst öncesi doktora girdim ultrasonda kuduruyodu daha 5 dk geçmedi nstye girdim sen ne ara uyudun o kadsr vurmalar nasıl kesilebilir😂 sonra işte bende meyve suyu çikolata su yürüyüş derken 15dkya hareketlendi ama midem iflas suan sabah sabah o kadar tatlı mahvediyor beni tatlı da sevmiyorum bide😅 şimdi eve girdim yatmaya kalksam uyutmaz basladi vurmaya😂
Pinkgold Busel bende hiç sevmem meyve suyu içmeyi mecbur içtim ama yok biraz oynadı nstyi bağladılar durdu anlıyor bide bizimki sevmiyor böyle şeyleri yüzünü 9 ay boyunca 2 kere gösterdi dahada göstermedi sadece el sallıyordu bize 😂 çok değişik bi oğlum var 😅 bugünde randevum var bakalım napacak 🤔 gece zaten uyutmuyor artık sağa sola döneyorum düzde yatırmıyor oturarak uyu diyor resmen sanki
Busel ipekmom_ Ay valla gelsinler kiz az kaldı yaaa😅 doktorda dedi artık hazırlıklı ol her an gelebilir😂
ipekmom_ Busel bizde 14nisana gün aldıkk 🤩 çok heyecanlı ya hiç inanasım gelmiyo bu kadar az kaldığınaaa
Busel Pinkgold sadece 3 saniiye gördük yüzünü asla görmedik hala görmüyoruz ve benimde oglan😂 ne anlatsan aynılarını var bu sene oğlanlar naz yapıyor. Bizimki pipi popo şov sürekli yüzünü saniyelik gördüm doktorla şükür çektik 😂 asla bir daha gormedim şimdi de doğum pozisyonunda istesemde göremiyorum sırtını dönmüş yine popo gördük anlayacağın 🤣
Pinkgold Busel Ayh bizimkide öyle pipisini gösterip duruyor bize 😂 bide doktorum kadın alıştık diyor pipisini görmeye 😂 diyo çok nazlılar bu nedir doğunca napcaz bilmiyorum 🤷🏻♀️ 😃
Busel ipekmom_ Ay bende gün mün yok 😅 normal geleceği için senin yine çok az kalmış çok sevindim senin adına bakalim benim oğlan ne zaman gelecek 😅
Busel Pinkgold vallahi öyle haftaya çatı kontrolü yapacakmış hazırlıklı gel dedi doktorum bugun umarım sağlıkla alırız kucağımıza ya az kaldı 🥲