-_Esra_- mylittlebabym Prezarvatif ve doğum kontrol hapı ile korunuyorum birde 3 aylık iğneye başlayım diyorum hatta el atmışken deri altıda taktırayım 2 çocukla hayat hiç kolay değil anlıyorsun değil mi 😂
elaymoms Kediler Yani çok bilgiye sahip olmadığım için bir araştırın isterseniz diye belirtmiştim zaten. Naçizane yorumun için teşekkürler bilgilenmis olduk..😊
Summerwine mylittlebabym ben hapçıyım 40 çıksın yine haptan devam😁bana en sağlam o geliyo hiç sıkıntı yaşamadım
Summerwine mylittlebabym yazz kullanıyordum normalde de cerazetta varmış emzirenler için onu kullanmak istiyorum.40 çıkınca doktorum muayeneye çağırdı o zaman sorucam onuda☺️
-_Esra_- mylittlebabym kıyamam 🥰 Deri altı düşünebilirsin çok etkili diyorlar bende bir kaç hastaneden fiyat alacağım
Summerwine elaymoms 2 sene hap kullandım tek seferde hamile kaldım.O eskide kaldı.Yeni nesil haplar öyle degil
Nurse2018 mylittlebabym spral bi uzman tarafından takılırsa kaymıyor benimkini kadın doğum doktoru takmıştı 4 yıl korudum tekrar kadın doğrum doktoru çıkarttı sıkıntı olmadı sadece adet döneminde kanama miktarı bi tık fazla oluyor öncekine göre
Luzumuyok Asında karşıydım ama süpriz 3. Gebelikten sonra sezeryanda kordon bağlatmayı düşünüyorum yine de kararsızım 🤔