mylittlebabym Kubukargl benimde hormon bozukluğum var zaten önceden beri doğum kontrol hapı tamamen dengelerimi bozar diye korkuyorum :(
Kubukargl mylittlebabym o zaman hiç bulaşmayın derim her insanda aynı etki edermi bilmiyorum birde düzenli kullanmanız gerekiyor aynı saatte hergün doktorunuz bu konuda yönlendirmedi mi sizi benim ki üç seçenek sundu iğne hap spiral ben hapı tercih etmiştim
Gamzer mylittlebabym Taktirmadim hiç kuzum ama alttan spekulumla muayene olmuştum ilk evlendiğimde ben çok zorlandım. Ondan sonra bir daha vajinal muayene olamadım, olamıyorum. Ama belki sen zorlanmazsın, benim vajinismus geçmişim var çünkü kuzum🤦♀️
mylittlebabym Gamzer anladım kuzum ben olmuştum pek bişey hissetmemiştim eğer onun gibiyse zorlanmam herhalde.
Zehross03 mylittlebabym öyle bişey olması çok minik bir ihtimal diyelimki olduda başınıza geldi ertesi gün hapı kullanırsınız
Merimii Zehross03 bir arkadaşım yeni hamile prezervatif yırtılmış farkkettiklerinde hap kullanmış ona rağmen oldu kesin değil yani o hapta
mylittlebabym Twobabysmom o acımıyor mu ki ya o bana çok korkunç geliyor kolunun üstünden görünüyor felan :(
Twobabysmom mylittlebabym Denemeden bilemeyiz ama orayı uyuşturup takıyorlar galiba bende net bilmiyorum daha doğuma çok var araştırmadım o kadar
Gamzer Kubukargl Cerazette mi kullaniyorsun canım? Bende bu ay kullanmaya başladım normalde 3 gün regl görüyordum, kullanmaya başladığımdan beri 15 gündür reglm devam ediyor 🤦♀️
Kubukargl Gamzer evet canım o lanet hapı kullanıyorum :) 1 ayda 4 kere kanamam oldu 5 gün sürdü 3 gün sürdü 7 gün sürdü değişti bide kanama sürelerim psikolojim nanay 😂
Zehross03 mylittlebabym spiral bence prezervatiften daha tehlikeli en azından prezervatifin sıkıntılı olduğunu görünce ilaç kullanıp önüne geçersin ama spiral kayarsa farkında olamazsın ve daha yeni hastanede bi teyzeyle karşılaştım evet teyze 45 yaşında 4. Çocuğuna gebe kaymış yani spiral
1Mavimavi mylittlebabym spiralde acı hissi olmuyor takıp çıkartılırken ama ne kadar erkek hissetmiyor deselerde hissediyor ilişki esnasında Sivilcelenme yoğun kanama bende yapmamışdı kişiden kişiye değişir ama beni rahatsız ettiğinden ben senesi dolmadan çıkarttım Aile toplum sağlığı merkezleri ücretsiz takıyor Şahsen deri implantı bu aralar çok konuşuluyor eğer durumum var olur dersen hiç uğraşma deri altı implantı yaptır
mylittlebabym 1Mavimavi ne kadarmış fiyatı ortalama? Eğer gerçekten koruyucu ise zararı yok ise taktırırım.
Gamzer Kubukargl Ben bir kutuyu bitirmeden bıraktım valla. Gerçekten alt üst etti benim bütün dengemi ya 🤦♀️
elaymoms mylittlebabym Hap kullanmanızı tavsiye etmem. Çevremden duyduklarıma dayanarak söylüyorum. Bildiğim kadarıyla yeni doğum yaptınız ve ilk cocugunuz. İkinci çocuk dusinceniz varsa eğer hap kullanmayın tamamen hormonlarla oynuyo ve kısırlığa sebep olmasa da hamile.kalma sürecini zorlastiriyormus. Onun yerine deri altı implant çıkmış onu bir araştırın bence 🙈
Kediler elaymoms deri altı implant da içerdiği hormon sayesinde koruma sağlıyor? Mantıken doğum kontrol haplarından bir farkı yok, daha konforlu sadece
Summerwine elaymoms 2 sene hap kullandım tek seferde hamile kaldım.O eskide kaldı.Yeni nesil haplar öyle degil
1Mavimavi mylittlebabym yani kuzucum hastaneden hastaneye değişir güncel fiyatları bilmiyorum Hastanelerden takan yerlerden öğrenebilirsin Zamanında çok bakmışdım ben herhangi bir zararı yan etkisi olmadığı söyleniyordu Sprilden memnun kalcağını düşünmüyorum çünkü Eş rahatsız olunca sende oluyorsun hissediyorsun yani İkiside olmaz dersen eşin korunup geri çekilicek
Kubukargl mylittlebabym ben doğum yapalı 4 ay oldu hap hariç başka şeyler araştır derim 😂😂😂 saatli bomba gibiyim evde sürekli bu hap yüzünden
mylittlebabym elaymoms yok canım gayet iyi durumda sadece bazen terleyince felan kaşıntı ile birlikte karıncalanma gibi oluyor oda normal artık :)
Yldzhra Spiralle 4. Ye doğum yapıp kordonlarını bağlatan tanıdıklarım var hiç güvenilir bulmuyorum prezervatif daha güvenilir 8 senedir olmadıysa iyi koruyordur diye düşünüyorum eğer bi tırtılla falan olurda da ertesi gün hapları var
Kubukargl Gamzer valla bende bırakcak gibiyim bu gidişle sinirlerim alt üst oldu cidden ya eşimde yıldı bu halimden
Mavidunyamm mylittlebabym valla tuplerini baglattigi halde hamile kalan bile varsa en garantisi kocayı boşamak 😬😁
xbebegimx mylittlebabym spiral taktiran iki arkadas var ikisi de dış gebelik gecirdi pek koruma saglamiyor ayrica ürkütücü geliyor bana bunlari duyduktan sonra🙂