beyzzsenturkk Zf-Fz2831 doğuma bir ay kala çatladım hiç bişey yokken doğumdan 1 ay sonra da göğüslerim çatladı çatlaklar engellenemiyor maalesef
bkts Zf-Fz2831 12. Haftadan itibareb her gun aksam hindistan cevizi yagi uyguladim, 35. Haftadayim henuz catlagim yok cok sukur😌
Aynenkanka Zf-Fz2831 ben 3. Aydan beri kullanıyorum 9. Aya girdim çok şükür şimdiye kadar çatlağım olmadı ama belli olmuyor son anda çatlayanlar var. Yağ önerisi de clarins-huile tonic kullanıyorum
Tugcedmr_cn Ağdayım benim göğsüm 4. Aydan sonra çatlamaya başladı şu an harita gibi ama karnımda bişey yok. Doğumdan sonra belli olur. Bio oil kullandım devamlı karnımda göğsüme pek sürmedim ondan olabilir
123hh 39 hafta boyunca hiç çatlamadım artık ufaktan başladı karnımda alınan kilolardan dolayı kaçınılmaz aslında lierac baya etkili
pediatrihemsiresi Zf-Fz2831 vücudunuzu nemlendirmek önemli olabildiğince nemli tutun bol sıvı tüketin. Ben 16.haftadan itibaren bio oil kullandım 38’de doğum yaptım çatlamadım
guzelanne01_ Zf-Fz2831 gebe kaldığım anda başlıyorum canım ben hatta öncesinde bile bebe yağı. Kullanıyorum sonrasıda bio oil kullanıyorum doğum sonrasıda şart canım bu Çünkü kilo alıyorsun geri vereceksin illaki Bırakırsan çatlama oranın yüksek olur