Sinemsrmn SibelG02 ilk gebelikte kime sorsam gününü doldurmaya yakın geldiğini söylüyorlar tüm organları fonksiyonlarını kazanmış sağlıklı gelecekler inşAllah 🙏🏻 🥰 afedersiniz doktor bana yürüyüş yanı sıra pilates ve ilişki de önerdi
SibelG02 Sinemsrmn 39+6 ya girdim inşallah sağlıklı sıhhatli olur 🤲🏻 pilatesi denemedim yürüyorum onu da yani bikaç gündür yani ev içinde çok aktifim oturmuyorum neredeyse o yüzden yürümüyordum ilişkiyi de eşim istemiyo psikolojikmen değişik kafalara giriyo 😄
Ebrueryigit 28+6ya girdik yüksek tansiyonla kaçıncı haftada doğacak çok merak ediyorum ama hala erkek ismi bulamadım hiç içime sinmiyorlar 🥹
SaMerve pinkioctober Bugün 17 haftalık oldum bende hissetmek istiyorummm arttıkkkk ilk gebeliğim sanki birşeyler hisseder gibi oluyorum sonra kendi kendime saçmalama diyorum bebek değildir emin olamıyorum 🥺
1siladrms anneoluyorm_ 14+3 Daha cinsiyet hakkında bişey diyen olmadı acaba sizler ne zaman öğrendiniz
Minikobaby Jelibon16 yani pek bir kasilma hissetmiyorum ama ara ara gelen sirt agrisi vs oluyor, sizin basladi mi ?
Jelibon16 Eva03 Minikobaby 15 kilo aldım şu an bi durdu gibi kilo almam.iştahımda başlardaki gibi değil,heyecandan mı artık nedense sona geldik🫣
IlknurNida _Fatmaaa 11+2 günlük iken gitiigimizde yüzde 80 kız demişti ayda bir gidiyorum şuan daha gitmedim bakalım sizin belli mi