Nuraaa Merhabalar hanimlar. Test yaparak poxituf cikmis ama kn tahlilinde negativ olan var mi aranizda ? Ve kese kacinci haftadan gozukur?
Sevval0 Nuraaa Test değil kan tahlili %100 sonuç verir ☺️ Kese beta hch 1500 olduktan sonra yani 5 haftalıkken net şekilde gözükür tabi bu kişiden kişiye değişmekle birlikte
Nuraaa Sevval0 bugun ikinci test yaptim o da pozitiv zaten 4-5 gun gecikmem var hic gecikmem olmaz normalde. Hesaba gore 4+3 hamileyim yine de bir iii gune gidip baktiracagim
SelHan54 Arkadaşımda kan testlerinde çıkmadı ilk başta ama kaset testte pozitifti 3. Kan verişinde çıktı hamile olduğu
cansualtikulac Canım ilk kana geçer gebelik kanda belirli seviye yükseldikten sonra idrarda pozitif çıkar kan negatif idrar pozitifse yoktur
Nuraaa cansualtikulac gelecek hafta ultrasona girmeyi dusunuyorum cunki belirtilerim de hamilelik yonunde gecikmemden de suphe duydum
Nuraaa Mrl-1gvn anladım ben ıkı test uaptım pozıtıv oldu zaten gecıkmem de devam edıyor o yuzden dusunuyorum dırekt ultrasona gıreyım
Mrl-1gvn Nuraaa Bende kan vermeden önce bı test yaptım ama 2.cizgi belli belirsizdi kan verem dedim kan da 1.20 çıktı
Mrl-1gvn Nuraaa Amin inşallah dileyen isteyen herkese Rabbim nasip etsin hayırlısıyla acaba erken mi kan testi verdim bilemiyorum