Seymka Dün hamile olduğumu öğrendim bu sabah kemiklerim kırılıyor gibi bi Ağrı sanırım grip oldum ilaçta kullanamıyorum öneriniz var mı
Merve105 Seymka çok geçmiş olsun doktor bana redoxan c vitamini ve çinkolu suda eriyen tabletleri önermişti onları kullandım yardımcı oluyor ama normal ilaç gibi hızlı etki etmiyor. En güzeli dinlenmek çalışıyorsanız rapor vs alıp bir kaç gün dinlenmek en iyisi gibi
arirangg Seymka Ben de aynı durumdayım. Çok ağır grip oldum. Ağrım vs yok ama suratımı gören niye ağlıyorsun, diyor. Gözlerim ıslak, kıpkırmızı. Parol iyi geliyor mu
gneak Ben de hamileliğim en başında grip oldum. Eşimden bulaştı. İlaç ve vitaminler kullanmadım. Sadece ateşim çıktığı için günde max. 3 adet parol icebilirsin demisti doktor. Meyveler ile beslendim bol bol. Cok gecmis olsun bol bol dinlen.
Seymka arirangg benim dün bacaklarım kesiliyor gibiydi ağladım ağrıdan ama aile hekimi parol alım sadece dedi bi gündüz bi gece yatarken aldım iyi geldi herhalde Allah şifasını veriyor 🥲 bugün daha iyiyim boğazım ağrıyor sadece çok dayanılmazsa parol tek çare şu an çok geçmiş olsun 🥺