Ggamzeet HeMSiReM merhaba canımm bende sendenim 🥰 kaç haftalık hamilesin hangi hastaneye gidiyorsun acaba
HeMSiReM @“Ggamzeet” 2020 den bu yana Van dayım gitmediğim Dr kalmadı . Şu an 2 nisandaki Kasım hocaya gidiyorum . Siz hangi Dr ye gidiyorsunuz . Bir de memleket neresi
Ggamzeet HeMSiReM bende 2021 de geldik. Hayat hastanesine gidiyordum 5.ayda üniversite hastanesine geçtim şimdilik orda devam ediyorum
Hnfe_sltan0332 HeMSiReM valla çok sıkıntı Yüksekova daha iyi ama orayada sürekli gidemiyoruz bende vana gelecegim cuma günü detaylı ultrason için inşallah eşiniz asker mi o yüzden mi ordasiniz
zeynepnilda12 Ggamzeet yüzüncü yıla mı gidiyorsunuz hastane olarak memnun musunuz bebeğinizin cinsiyetini söylediler mi 🥰
Cigerekacankedituyu 👋🏻 Ben de varım. Van bölge hastanesine gidiyorum. Yusuf Başkıran doktorumun adı. Çok memnundum kendisinden ama üniversiteye geçecekmiş. Sırf onun için bölgeye gidiyordum.
Hnfe_sltan0332 HeMSiReM bir şey soracaktım bölge de hemsireyim demişsiniz yapılıyor mu detaylı orada ve hangi doktoru önerirsiniz Gürcan türk Yılmaz’a aldım randevu oraya mi gitmeyelim bölge hastensi de ozelle aynı mi
Cigerekacankedituyu HeMSiReM onun için de özele de gidiyorum, Şebnem Erol Türkyılmaz ve Gürcan Türkyılmaza gittim şimdilik.
HeMSiReM @“Kokusuzmum” Şebnem gecen hafta benim ikizleri göremedi 😂 Gürcan da Van daki tek perinatolog iyidir. Kasım hocanın bilgisi ve özellikle Cihazı Türkiye tek . 4K lı ultrason ona gidiyorum bende . 7+3 haftalığız bakalım 🤗
Cigerekacankedituyu HeMSiReM Gürcan’a ayrıntılı ultrasona gittim ben. Yusuf hoca gittikten sonra kime gideceğimi bilmiyorum.
Ggamzeet HeMSiReM Kasım hocada doğum ücreti ne kadar acaba bide üniversite hastanesi hakkında bilginiz var mı doğum için önerirmisiniz 🌸
Cigerekacankedituyu HeMSiReM bana en yakın hastane bölge. O yüzden bölge istiyorum. Bi de bölgede doğum yapmak istiyorum. O yüzden takibimin orada olmasını istiyorum.