hayalperest2310 1234__ devlette o yoktu canım zaten 4 ten sonra bir saati bulmadı 9 cm e çıkması ama gerçekten çok zordu Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin inşallah
hayalperest2310 1234__ zaten enerjim tükenmişti nefes bile alamıyordum artık o kadar uzun sürdü ki açılmam
1234__ hayalperest2310 😞😞😞yani o kadar sancı çekmişiniz normal Allahım bi dahakini yaşatmasın tek avazda kurtulmayı nasip etsin
melek79 1234__ benimde 4 cm açılmam vardı asla ilerlemedi. Fatma ana eli otu suya koymuştum o bile birazcık açıldı ot açılmadı😂😂 olmayınca olmuyormuşş şuan 2. Ye hamileyim sezeryan sonrası da çok zorlandım ben bakalım bunda nasıl olacak
1234__ melek79 ya o ot bendede işe yaramadı suya ısladım onu sancım başlayınca saatlerce durdu açılmadı gittim o sancılı halimle kafasına su döktüm belki açılır diye banamısın demedi🤣🤣🤣acaba herkestemi öyle
melek79 1234__ işte rahat doğum yapanlar hep açıldıgınu söylüyor. Kız o ot açılmadıgı için mi acaba doguramadık biz😂😂😂
1234__ melek79 🤣🤣🤣🤣olabilir valla vay arkadaş ot açılsaydı açılacaktık🤣🤣🤣doğuramadık görüyor musun işi
KLORAKHANIM 1234__ wvet kötü bi ani ama daha beteri var mesela benim 🤣 oluyor öyle seyler bu arada ilk bebegim 13 nisan 2023 🥲💓