Sahreyldrm Fatma027 evet özgü hanım çok güler yüzlü çok severim kendisini 😊 hayırlı olsun 🙏 sorun yaşayacağınızı sanmıyorum 😊 doğum için ücret verdi mi peki sordunuz mu
Seyma3534 Kevvvssss ben de dilek hanıma gidiyorum ve memnunum. hiç fiyatları sordunuz mu. merak ediyorum ama 20.haftadayım daha sormadı
Kevvvssss Seyma3534 dilek hanım benim şuanki doktorumdan önceki doktorumdu şuan evin Nil uğurludayım doğumum onda olacak ama dilek hanım daha kıdemli fiyat bilgisi henüz almadım eltim 7 bin tl ye olmuştu 6 ay önce
selma_unlu33 Merve3331 Türkan saymaz İlhan mı bana biraz bilgi verir misiniz nerede ve ne kadara yapıyor normal doğumu sezeryanı bilginiz varsa lütfen yazın
Merve3331 selma_unlu33 Türkan hoca şuan kendi muayene yerinde muayene ücreti 700 kontrol muayene şeklinde ilerliyor fiyatı bende konuşmadım daha ama Türkan hocanın ameliyatına güveniyorum 🫶🏻
Bade0022 selma_unlu33 forum yaşamda bilmiyorum sadece ücreti biliyorum uygun olduğunu ben medikalparka gidiyorum
Nurrr_33 Bade0022 şimdi belki sırası değil sancılarıniz varmış ama lütfen beni hoş görün Ayşenur hanım renkli ultrason verdimi hiç varmı fotosu atabilir misiniz 🙏🙂
Nidaarden Bade0022 medikal de Ahmet beye gidiyorum ben marastan geldim onunla devam ettim şuan 36haftam ben sezeryan olmak istiyorum doktor surekli normal diyo buna anlam veremiyorum c.tesj sezeryan için gün isteyeceğim bakalim ne diycek
selma_unlu33 Merve3331 Türkan hanım benim kendi doktorum bugün kontrolümüz vardı fiyat bilgisi de almak istedik 15 bin fiyat verdiler ekstralar var tabi ayrıca iki ayım var bebek ters şimdilik hemen sezeryana yönlendirme oldu açıkçası ben sonuna kadar olmamaya çalışacağım
Bade0022 Nurrr_33 her gittiğimde veriyor ama renkliyi a4 e bastırıyor dijital fotograf cekimi gibi basım yapmıyor
selma_unlu33 Nidaarden peki neden sezeryan istiyorsunuz nida hanım bu arada geçmiş olsun hoşgelmişsiniz