Sunakarakoc Biraz önce lavaboya gittiğimde şeffaf bir yapıyla karşılaştım ama akıntıdan farklıydı ama hiç kan belirtisi yok
DerininAnnesi35 Sunakarakoc kaçıncı haftadasın? Ben de ilk hamileliğimde yaşadım ve kime sorsam pembesi olur dedi ama benim öyle değildi. Parça parça jel kıvamlıydı. Çok farklıydı, akıntıdan ayırt edilmemesi mümkün değil.sizin de bu şekildeyse nişan olabilir bence
MeltemKartal22 Sunakarakoc hayır herkesin farklı benim de affedersin sümük şekilde geldi resmini çekiştim farklı gelmişti gittiğimde Dr söyledim nişanın gelmiş olabilir dedi açıp gösterdiğimde ise evet nişanın gelmiş dedi bundan sonra böyle gelmeye devam ederse yada suyun gelirse gelirsiniz demişti bi haftayı geçiyor ne gelen var ne giden var hala 38 haftalığım 😂😂
Esrakanoz Sunakarakoc dün doğum yaptım 🤣adet olur gibi hissiyatlı bi akıntı şeffaf hafif kanlı ama enflasyon akıntısı gibi değil farklı anlarsınız
DerininAnnesi35 Sunakarakoc benim 1 hafta civarı sonraydı sanırım. Ama benim sezeryan oldu 37+6 da. Suni sancıyla açılmam artmadı çünkü. Haftan gayet iyi hiç tedirgin olma. Ben şu an 36+2yim umarım 37leri görürüm
Sunakarakoc Büyük bir ihtimal nişan çünkü netten de baktığımda rahim ağzında tıpa görevi görür diyordu onu görene kadar normaldim şuan bi tedirginlik başladı 😔tarifsiz duygular içindeyim