• Gebelik
  • 38+5 karın ağrısı ve ishal

Kızlar merhaba 38+ 5 deyim geceden beri karın ağrısı yaşıyorum ara ara ve ishal mide bulantısı var sizce neden yaşayan var mı ? Bugün kontrolüm var zaten doktoruma sorarım mutlaka ama gitmeden sormak istedim çatı muayenesinde 2 cm açılmam vardı en son 2 hafta önce normal doğum bekliyoruz acaba sancımı yaşıyorum bebeğim de oldukça hareketli? İlk gebeliğim ve bilmiyorum normal doğum yapıp kendi sancısı bu şekilde gelen var mı acaba ? Ayrıca ateş basması ani üşüme regli sancısı gibi oluyor

beyzacmvrc banada öyle geliyor tuhaf bir his bu zaten tahmini doğum tarihimiz 13 Nisan

Serenkrkmaz erken ama çok sancım vardı. O yüzden ciğer geliştirici falan yaptılar doğum riskine karşı. İlaç verdiler, kısmen etki ediyor. Hedefimiz en azından 37 yi görmek şu an için. İlk doğumum da sezeryan olduğu için şu an sancı olmasını istemiyorlar. İçeriden zarar verme ihtimali var diyorlar.

Serenkrkmaz 38+5 bende 14 nisan doğumum normal doğum olucak dün akşamdan beri gaz sancısımı desem normal doğum sancısımı anlamadım geceden beri o ağrıyı çekiyorum ara ara kasıklarıma vuruyor belim ağrıdı karnım aynı şekilde ilk hamileliğim doğum sancısımı gaz sancısımı anlamadım 😢 karnıma masaj hareketleri yapa yapa uyudum

Serenkrkmaz okurken bu ben dedim 😂 33+5 deyim daha kucuk haftam bide. Bulanti kusma karin agrisi ishalin yaninda 3 cm aciklikla geziyorum.3 gun hastanede yattim sancim yok taburcu ettiler. Bugun yine sabahi sabah ettim. Bilmiyorum nolcak.

Dsb al benden de o kadar uyku yok birşey yok nişanım falan da gelmedi ama sarı bir akıntım oldu Şuan da devam ediyor resmen regli olduğumda ki gibi

• Dsb bunu yanıtladı.

Pinkgold arada bir üşüme geliyor bazen sıcak basıyor ne olduğunu anlamadım üşütmeden böyle olmaz herhalde

Serenkrkmaz en azindan 38+5 sin haftan ileri. Bu arada minnos kac kilo olmus ? 33+3 üm. Simdi ince bi bel agrisida basladi. Gecmisti bi iki gun rahattim bu gece yine basladi. Yani bu dogum falan degil bende ki sanci cikmiyo nst de. Ciger gelistirici yaptilar en son iki doz. Hani usuttum desem bi haftadir gecmicek mi👀