ilzannliy mine3444 Honeymom17 Idrar tahlilinde aç veya tok diye değerleri etkileyen bir durum yok keza su içmek de öyle 🙄 ben bu konuda sıkıntılı birisiyim hemen idrar veremem oturup su içerim 1-2 litre 😂 bu zamana kadar doktor ay sen su içmişsin idrarında çıktı demedi ki su içmeden idrar nasıl gelsin hanımlar biraz mantık lütfen. Bahsi geçen kan tahlili olsaydı konu değişirdi çünkü başta glukoz oranı olmak üzere beslenmeyle etkilenen değerler var .
Eylulkelebegi Ben genelde kan idrar vereceğimde aç veriyorum ama sadece idrarda sanırım aç tok pek fark etmez, yani etmiyordur herhalde emin olamadım şimdi 🤷😅
mine3444 ilzannliy bazen sabahın ilk idrarı daha iyi sonuç veriyor o nedenle… Mesela gebelik testini evde yapınca da öyle
ilzannliy mine3444 yine değişen bir şey yok ki canım benim gebelik hormonu olan betahcg’yi aç veya tok olman etkilemez. Tam idrar tahlili ve idrar kültürü vardır birisinde normal akım birisinde orta akım gereklidir. Aç veyahut tok olman idrarını etkilemez sadece kanını etkiler. Tahlil sonuçlarınızı açıp bir incelemenizi neyin ne demek olduğunu araştırmanızı tavsiye ederim 🙃😁