1busra-5 38 haftalık sezaryen dogum yaptım kizlar ilk dogum ve sütüm.damla gelmiyor pompa ile deniyorum sürekli sizin ki kaç günde geldi yazarsanız çok sevinirim ve ne yaptınız ne yediniz içtiniz
meleklerin_annesii 1busra-5 bol bol sıvı tüket ve göğüsünü bebeğine tuttur ki kanallarını açsın , bide yeşilliğin çok faydası var elinden geldiğince öğünlerini kaçırmamaya dikkat et
Oz_se 1busra-5 kuzucum bebegin memeye temas etmesi lazimmis sütun inmesi icin mutlska bebegine ver memeyi emmesede sut olmasada rabbim hayirli ömürlü etsin insaallah bende 38. Haftadayim dua et banada
Asliormanci 1busra-5 benim 1 haftadan gelmişti ama hala yetmiyor bebeğime yada bilmiyorum ben emzirmek istemiyroum uçları hep yara yara oldu zaten sütümün gelmediği zamanlarda biberona alıştı memede durmak istemiyor size tavsiyem biberonla vermeyin
1busra-5 Oz_se tesekur ederim canım amin inşallah sağ salim.kucagina alirsin ben daha almadım solunum sıkıntısı olduğu için sende dua et
Tugbaaa34 Hayırlı olsun kizlar bende kaninda enfeksiyon olduğu için yoğun bakıma aldılar bebeğimi süt istiyolar ama bi damla bile gelmiyo