busraokutan biraz uzun ama umut olsun herkese.. evlendik birkaç ay sonra bebek istedik 7-8 ay geçti olmadı bu arada adetlerim aşırı düzensiz ve hızla kilo aldım herkes hamile misin diye sormaya başlayınca iyice strese girdim doktora gittik hormonlara bakıldı polikistik over olduğumu öğrendim istersen doğum kontrol hapı başlayalım bırakınca yumurtlaman düzene girer ya da glukofen diye insülin direnci düşürücü ilaç var ona başla 3 ay dene dedi ben korunmak istemedim ve ilaçta işe yaramadı daha sonra 3 ay boyunca klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yumurtlama takibi yapıldı yumurtam büyüdü çatladı ama yine hamile kalamadım doktor rahim filmi ardından gebelik olmazsa aşılama ve daha sonra tüp bebek demişti artık o kadar yorulmuştum ki sürekli araştırma yapıyorum deli gibi yazılar okuyorum o zamanlar kadınlar klübünde üyeyim sürekli birilerine birley soruyorum açıkçası umut arıyorum. Karşıma clife bitkisel macun çıktı normalde böyle şeylere asla inanmam denemem ama öyle yorulmuşum ki ne olacak sanki deyip başladım yorumları çok çok iyiydi ilk ay kullandım düzenli adet gördüm ikinci ayda kullandım adet olmadım rüyamda hamileydim evde o kadar test yapıyordum ki internetten toplu test bile almıştım son bir test kala kendime söz vermiştim asla test almak yoktu rüya sonrası sonuncu testi yaptım birde ne göreyim hamileyim eşimle ağlaya ağlaya bir hal olduk ne kadar şükretsem azdır… Doğum sonrası hep korunduk ilaca başladım bebeğim 1,5 yaşında eşimle tekrar bebek yapmaya karar verdik ama be de olsa pat diye hamile kalamadığım için ilacı geçen ay bıraktım belki 1-2 yıla hamile kalırım diye düşünürken bıraktığım ay hamile kaldım ve biz şokk yıllar önce biri bana dese asla inanmazdım hala inanamıyorum şaka gibi her şey. Anladım ki bolca sabır bolca dua ve kafaya takmamak gerçekten işe yarıyor hatta eşime şakasını bile yapmıştım şimdi takmıyorum ya pat diye hamile kalıyormuşum falan diye gülmüştük inanın bana stres tüm hastalıkların başı.. rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese sürekli dua ediyorum tanıyıp tanımadığım herkese..🤲🏻❤️