nur_bebek34 Kahve aşeriyorum ama toz halini kaşık kaşık yiyorum. O koku ve tad beni deli ediyor. Cezvede yapınca öyle cezbetmiyor beni. İlla kuru kuru toz şeklinde acı acı yiyeceğim. Sizde de oluyor mu bu durum bebeğe zararı varmı. Mehmet efendi aşeriyorum.
DefneErva nur_bebek34 Gebeliğimin son dönemi aynı şekilde kahve aşerdim. Tek farkı ben pişirip öyle kaşıklıyordum. Bir sıkıntı oluşmadı bende ama siz yine de abartmayın. Benim etrafımdaki herkes kahveyi saklamaya başladı. Hatta babam elimden çekip aldı fincanı.. Can çekiyor ama her şeyin fazlası zarar.
Merinizzz nur_bebek34 bende 39 haftalık oldum deli gibi toprak aseriyorum ve yemiyorum tabiki fakat onun tadını turptan alıyorum gibi geliyor deli gibi turp yiyorum içim dışım turp oldu hiç de sevmezdim hâlbuki
anneolmakzoramagulusuyeter_ nur_bebek34 canım bol su içersen doktorlar anxak günde bı fincan öneriyor. Bence zarar verirsin kendine ve bebeğe
AyazArya DefneErva ay aynı ben bol kahveli yapıyorum üstünü akıtıyorum dibindeki telveyi kaşık kaşık yiyorum kendime engel olamıyorum bittikten sonra bi daha içmemek için kendimi zor tutuyorum 😢
yesillimonn Merinizzz Canim kirmizi pancar dene öyle güzel toprak kokuyor ki bazen yemeye doyamıyorum bende aynıyım şuan mor lahana turp kırmızı pancar 😀
Selmaa-00 Merinizzz Kesinlikle kansızlıktan dolayı toprak isteği😊 Demir eksikliğine bağlı kansızlıkta olur bu..
Merinizzz yesillimonn pancarı hiç yemedim daha önce denemem lazım o zaman yarın inan öyle bir anda geliyor ki yeme isteği resmen bağımlılık yapan şeyler gibi yemezsem duramıyorum turp lahana benzeri bir şeyler acaba neden oluyor bir bilgin var mı
Elifknt AyazArya aaa kendimi gördüm😂 ben herkese kahve yaparken cezveyi kaşıklıyorum bol bol koyuyorum ki cezbe dibinde telvesi bol olsun da yiyeyim diye😂😂😂😂😂😂
THale nur_bebek34 aynı ben …. ama Mehmet efendi acı geliyor , şokun kendi markasının kahvesi inanılmaz leziz geliyor
Eylulkelebegi nur_bebek34 günde alınacak belirli kafein miktarı var onu geçmemelisin fazlası zarar olur tabikii
DuyguKays nur_bebek34 benim kocamın annesi ona hamişken taneli kahve aşeriyormuş çıtır çıtır kahve yiyordum diyor:D 194 boyunda 120 kilo yani gördüğüm kadarıyla bi kusuru yok kendisinin :Dd
minnakkraker nur_bebek34 demir değerleriniz nasıl? Bir yakınımın demir değeri çok düşükken sizinki gibi kahveyi kaşıkla yediğini anlatmıştı sizin de olabilir mi acaba ?
nur_bebek34 minnakkraker evet demirim aşırı düşük ilaç yazdı doktor dun aldım bakalım etki edecek mi gayneferol yazdı