MinnakAnnee Kizlar arkadasim SATa gore suan 7 haftalik hamile ve iki hafta once kesesi göründu iki kere kan tahlili yapti cok guzel yukseliyordu fakat iki haftadir kese hic buyumemis ve bebegi gorememisler doktor alttan bakinca gormus ve cok kucuk bir hafta bekleyelim buyumezse kurtaj demis😣 bende hamileyim ama böyle bisey yaşamadim bilmiyorum aranizda boyle bisey yasayan var mi ve duzelebilir mi sizce arkadasim cok umutsuz🙄
ozlemkrts MinnakAnnee başka doktora da bi gözüksün cnm bazen yanılabiliyo doktorlar yada hemen kürtaj diyolar
Zeliha66 MinnakAnnee benimde 8 haftalıkken kalp atısını duyamadılar alttan bakınca kalp atısı duyuldu doktorum bol bol su iç 1 saat sonra gel demisti iyice tuvalete sıkışmam gerekiyomus. şimdi 21+6olduk
MinnakAnnee ozlemkrts Hayalvemasal00 Dogru diyosunuz kizlar arkadaşımda özele gidiyorum diye hep ayni doktora gidiyo baska bi doktora gitsin 😐
Hayalvemasal00 Bencede baska dr a da gorunsun. Gebelikte tek doktora bagli kalmayin hic bir zaman. Helede sorunlu bi gebelikse. Allah yardimcisi olsun arkadasinin. Umarim bi sorun olmaz