mercimek000 Cinsiyetimiz netlesti erkek💙Fazlasiyla kız bekliyordum.Erkek oldugu kesinlesti bi nebze buruk oldum niye yalan söyleyim.🙈Allah saglikla versin kucagimiza en onemlisi bu 🙏🏻
Ozge56 mercimek000 bende rüyamda hep erkek gördüm çevrem hep erkek kendimi o kadar alıştırdım ki doktor kiz diyince bir garip oldum şok oldum sonra hastaneden çıkınca bir mutlu oldum kızım olucak diye simdikten hayranım kızıma 🥲💕 sağlıkla gelsinler kızlarımız ve ogluşlarimiz
bitterciko mercimek000 bende hep kız isterdim Allah yalanı sevmez erkek olduğunu öğrenince biraz üzülmüştüm ama öyle güzel bir çocuk oldu ki şimdi iyi ki diyorum . Romantik , sevecen , kibar , hassas . Bence tamamen yetiştirmeyle alakalı .
Biroglanannesiii mercimek000 1 ay falan o fikre alışamadım Doktorum ilk kız demişti ben de kız hissediyorum diye bir sürü alışveriş yapmıştım cinsiyet partisi yapmıştım sonra bir şokla erkek olduğunu öğrenmiştim garip alışamamıştım ama doğdu şimdi oğlum benim iyi doğmuş aşığım oğluma 😘😘
Paramedik16 mercimek000 iki tane oğlum var ikiz bence harika bir duygu onun ilk aşkı siz olacaklarınız o da sizin son aşkınız olcak :)
Elis90 Ozge56 aynısını ilk gebeliğimde ben yaşamıştım . Çevremin erkek benzetmelerine o kadar bel bağlamıştımki doktor kız diye söyleyince şoka girdim sevinemedim .
xbebegimx Ozge56 bnde hep erkek bebek goruyorum ruyamda tersine cikiyor galiba🙂. Sagliklari yerinde olsun dunyalara bedel🩷🌸
babyasyanil Bende kendimi erkeğe o kadar hazırlamıştım ki emindim oğlum olcaktı ismi bile hazırdı. Bi öğrendim kız😅 üzülmedim tabii ikiside yoktu bende zaten ama çok garip olmuştum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🧡
Ozge56 Elis90 bana herkes kesin erkek diyordu ama ben hiç erkek olsun demedim aklıma girdiler biraz ama üzülmedim şok oldum ama şok geçince çok sevindik 💕🥲