Rabia_91 Eczanelerde tetanoz aşısının ücreti ne kadar bilen var mı kızlar? Büyük ihtimal eczaneden almak zorunda kalacağım.
2_evlatyolda Rabia_91 acile gidip yaptırabilirsin dediler bana gerek kalmadı Allahdan saglık ocagında varmıs 1 tane elimize geçti hemen yapalım gel dediler yaptırdım çok şükür ama berbat kol agrısı ve şişliği yaptı 3 gün çektim sonra geçti şükür geçmiycek sandım 🤭🤰🏼
Sizinelif Rabia_91 eczanelerde ne kadar bilmiyorum ama sağlık ocağında ebeye ya da hemşireye rica edin sizin için ayırt etsinler ben ikinciyi o şekilde yaptırdım. İlkinin ağrısı çok fazla bir hafta çektim ama ikincisi daha hafif oldu
HMA13 2_evlatyolda Geçmiş olsun banada öyle oldu sağlık ocağına gittim bir tane vardı bana vurdular onuda bende öldüm öldüm dirildim iyiyim çok şükür şuan yatalak oldum resmen 😂😂
2_evlatyolda HMA13 ben ilk defa yaptırdım Bi oğlum var onda doktorum yaptırmadı riskli gebelik tim şimdi ki doktorum kesinlikle yaptır sezeryan olucak dogumun dedi 😂 ay 3 gün beni bitirdi resmen bide sol kol yatamadım 3 gün geçmiş olsun 3 gün sonra geçecek 💕
2_evlatyolda HMA13 duş alma demediler bana bende aldım ne bilim korktum ondan mı oldu DİE normalmiş bu yan etkileri gelmiş geçmiş olsun şifa olsun kuzularada bizlerede 😍