Pentagramm Merhaba kızlar doğumdan ne kadar zaman sonra kot pantolon giyebilirim onu merak ediyorum açıkçası🙈 9 aydır sadece tayt giymekten çok sıkıldım. Doğumdan ne kadar zaman sonra kaç kilo verdiniz? Ne zaman göbeğiniz gitti?
Nnanaa Pentagramm 46 kiloydum 60 ile doğuma girdim. Şu an 48 liloyum eski kıyafetlerim oluyor. 3 aylık bebeğim.
hunilimom Pentagramm korse kullanmazsan göbeğin kalır benim göbeğim kaldı ama doğumdan sonra girdim kotlarima tabi biraz sıkıyor göbeğim çıkıyor
Aysesertan Pentagramm ben ilk bebeğim de doğumdan 2 gün sonra verdim hemen ama şuan bilemem ilk gebelik 50 den 60 a kadar çıktı doğumdan sonra 45 kiloya düştüm ben
Rabia04_09 Pentagramm 40ım çıkana kadar bütün kilom gitti. Sezeryan göbeği kaldı birazcık onun içinde internetten egzersizlere bakıp yaptım 1 ayda göbeğim gitti eski fiziğime kavuştum derken yine hamile kaldım 😂
Pentagramm Nnanaa ne güzel maşallah umarım bende eski kiloma dönebilirim siz az kilo almışsınız ben 16 kilo aldım
Ummuhanss Nnanaa Bende 3 yıl önce 42 ile hamile kaldım 53 ile doğuma girdim çıktığım andan itibaren hiç bişeyim kalmamıştı üzülsem mi sevinsem mi bilemedim garip bi durum kilo almak istiyordum hamilelikte aldım ve doğar doğmaz geri verdim üzüldüm açıkçası
_helinsirin19 Kızlar biri benim gönderimi kilitledi ben Yeni kullanıyorum bilmiyorum açıkçası yani kendince ne yaptı bilen varmı kilit ne demek ve neden yapılır
Dolphin16 Pentagramm göbeğim kaldı pantolonlarım olmadı bende yeni aldım çünkü bi kaç beden büyümüştüm 🤦♀️🤣
Paramedik16 Pentagramm 70 le doğuma girdim ocakta şuan 52 kiloyum göbek filan kalmadı hiç üstelik ikiz doğum yaptım ☺️ gidiyor yani kilo merak etmeyin