Tinkiminki6 Tgcgkhn böyle kalp atışı gibi mi hissediyorsunuz ben öyle hissediyorum eğer o bebekse benimde geceleri hep atıyor
Gunay_14_18 Tgcgkhn Bendede hep kasikdaydi 24 olduk daha 20haftadan sonra aksama dogru yukari cikiyor tekmeler falan gun icerisinde kasikda his ediyorum ve cok acitiyor😫
Naz- Tgcgkhn normalde kasıkta değil hareketleri o şekilde hissettiriyor 22 ve 23 haftadan sonra sürekli göbekte hissetmeye başladığında kasıktakinin hareket olmadığını anlayacaksın 😂
SinemAkyldz_ Tgcgkhn benim oğluş da ilk kasıklarımda tekme atıyordu artık göbüşümde hareket ediyor tekme atıyor 27+4 olduk
Minis122 Tgcgkhn ben 22 haftadayim genelde kasikta tekmesini hissediyorum arada gobek mide kismina cikiyor ordan bir iki vuruyor en rahati kasik kismi sanirim 20 den sonra cikiyor genelde
1prensesimm Minis122 herkeste değişiyor diyorlar ya bende 14. Haftada çıktı dedi doktor kandirildimmj yoksa kız 😂🤔
1prensesimm Tgcgkhn 14. Haftada yukarı çıkmıştı doktorun dediğine göre, düşük riski vardı öğrenmek için gitmiştim kasiktan uzak demişti şuan 24+0 eli kolu nereye yetişirse orayı tekmeliyor nerde olduğunu o yüzden bilmiyorum tam 😂
Minis122 1prensesimm bilmiyorum.cnm.ama benim.hep sagda dik vaziyette duruyordu ayaklar hep kasikta suan 10 hun kadardir yukarlardada geziyor sagda solda hertarafta
babyasyanil Anneadayi0404 ay aradıgım sorunun cevabı resmen kabarcık hissediyorum bende bi garip oluyorum doktorunuza sordunuz mu
Anneadayi0404 babyasyanil sendede mi aynısı oluyor ama bugün hiç hareket hissetmiyorum dediğim gibi rahimde hissettim yine o kabarcık şeklinde o kadar genelde hareketliydi azalmamı oluyor acaba anlamadım
babyasyanil Anneadayi0404 bence her farklılar bi gün cok hareket edince yoruluyolar diye yorumladım 😅