selencinaar Kızlar 7+2′yim progestan kullanıyorum vajinal yoldan ama kahverengi bazen kırmızıya karışık kahverengi geliyor ama ağrım olmuyor tabiki benimle beraber bu durumu yaşayan taze annelerim varmı? Tecrübelerinizi paylaşırmısınız? 🥹
Nurkrgl selencinaar benim ilk hamileliğim ve uzun süre bendede oldu 4. Aydan sonra tamamen bitti bazı kadınlarda sık görülüyor ben şu an 30. Haftamdayım endişelenip takmayın inananın ben bu lekeler yüzünden psikolojimi bozdum yataktan kalkmıyodum korktuğum için siz öyle yapıp kendinize hiç yoktan yere eziyet etmeyin normal bir durum bebeğiniz için doktor iyi diyorsa gerisini düşünmeyin Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bozomota selencinaar benmde iki hafta ara ara geldi ilk başlarda kanma alanı yoktu kanamam kesildi rahimde kanama alanı görüldü ama 11. Haftada tamamen kesildi ilaç ve bol bol dinlenme önerdi ilişki yasagi da vardı
selencinaar Lina-Annesi söyledim ağrın yoksa ilacını kullanmaya devam et dedi kanama alanı görmediğini söyledi
selencinaar Bozomota bende de ilişki yasağı var zaten lekelenmeden ötürü ama ilaca rağmen geçmedi bi sonraki kontrolümde tekrardan aynı konuyu görüşeceğim