Eymenin_annesi63 31 haftalık(erkek bebek) hamileyim ve böbreklerimde ağrı oluyor doktorum böbrek enfeksiyonu olduğunu söyledi ama bir sıkıntı olmayacağını bildirdi. Başına böyle birşey gelen var mı? Varsa süreç nasıl ilerledi endişeliyim biraz.
Sevval0308 Eymenin_annesi63 canım 26 haftaligiz elhamdülillah güzel kızımla 🥰 öyle bir şey yaşamadım ama iki haftadır aşırı kulunç ve miğde ağrısı çekiyorum 🥹
btllsk Eymenin_annesi63 33+5 kızımla 😍 zaman azaldıkça herşey daha zorlaşıyor 🙈 biran önce doğsun istiyorum 🥰
Eymenin_annesi63 Turna44 MinelHaapy benim de aynı şekil ikinci gebeliğim bir kızım var birlikte oğluşum yolunu gözlüyoruz 🥰😍
Aysehsdmr Eymenin_annesi63 35 haftaligiz kız bebek bekliyoruz.🥰 Öncelikle Geçmiş olsun. Böyle birşey yaşamadım ama şuan grip le mucade ediyorum 10 gündür geçmiyor. Astım da var. Sanırım gebeliğe bağlı sürüyor.
Eymenin_annesi63 Aysehsdmr çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz bebişlerimizi 🤲🤲
Hilalttk16 Eymenin_annesi63 merhabalar 28+5 deyim erkek bebek 😅 bende de idrar yolu enfeksiyonu olmuştu geçenlerde ve böbrek büyümesi çıktı 🙊 yanlarım ağrıyor hamileliğimin en sıkıntılı zamanlarını yaşıyorum diyebilirim öncesi hiç birşeymiş 🥴🥴
Eymenin_annesi63 Hilalttk16 benim de ilkin idrarda çıktı enfeksiyon sonradan böbreklerime kadar ilerlemiş ilaç kullanmama rağmen geçmedi hayırlısı bakalım inşallah geçer hepimzi sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Eymenin_annesi63 aybuke54 benim de bu son 1 buçuk ayım kaldı Allah’ın izniyle ve bende mide yanması çok çekiyorum sadece salatalık ve yoğurt iyi geliyor