Haticecakir_88 Selam kizlar suan ikinciye hamileyim 6 haftalik , 1 kizim var 5 yasinda ve ona hamileyken hamileligimin 4 haftasinda uyurdum halsizdim, bulanirdim bes aya kadar sürmüstü simdi daha yolun basindayiz ama simdiden bazi farklar görüyorum mesela bulantim yok, kokulara karsi hassaiyet yok, uyku hali yok aksine az uyuorum ama iyi hissediyorum, karin agrilarim var kizimda hic karnim agrimamisti Tabiki bunlarin hicbiri erkek cocuguna garanti degil Allah en basta sagliklisini hayirlisini versin tabikide ama yine tecrüberinizi okumak isterim Belki de yasla alakasi var kizim da 25 yasinda hamileydim bunda 30 yasindayim
sudamlasi Haticecakir_88 yaşla alakası yok canım beş parmağın bile beş i bir değil. Her hamilelik kendine özgü sonuçta. Bende ilk gebeliğimde 17.haftama kadar kustum çok kötüydü cinsiyeti kızdı. Şimdiki hamileliğim prensesler gibi geçti yine kız🤗yani cinsiyetin belirtileri olmaz🤷🏻
Shryrydn Haticecakir_88 benim bulantılar cok az oldu. İlk bebeyimde erkekdi. O hamileliyimde daha cok kusmuwdum. Ha bide ikisinde de cok tenbelim. Oturuyorum kalkmak istemiyorum. Bu arada ikincide erkek
MomBse Haticecakir_88 hiç kusmadım ahım şahım bir mide bulantım da olmadı arada tatlı yedim ama genelde eksi ve tuzlu istedi hep canım 😋 karnımı her gören erkek karnı gibi diyor ama popom da baya büyüdü bildiğin belli bariz kız olacağı aşikardı sanki yüzüm her yerim sivilcelendi lekelendi göğüslerime sis çöktü ayrıca da yaşamadığım şey kalmadı yani kimisi erkek dedi kimisi kız kız diyenler doğru bildi 😂
Yaceemm Haticecakir_88 benim kızımda 5 yaşında. Aynen dediğiniz gibi ne bulantı oldu ne bişe çok uyudum onda. Şuan 33 haftaligim. Bebeğim erkek. Uykum olmadı fena bulantım ve kasık ağrım oldu şuan yürüyemiyorum o derece. Eger bu ilk hamileligim olsaydı kesinlikle 2.yi düşünmezdim
Ebraradinn Canım bende hiç yatmadım desem yeridir hiç mide bulantımda olmadı erkek bebişim olacak kızda bulantı daha fazla olduğu söyleniyor
Omernur Benim ikiz bi kiz bi oglan bulantimda oldu ekside yedim uyudum da yani bence hurafe bole seyler Allah sagliklisini versin
Haticecakir_88 Yaceemm hadi ya gecmis olsun canim seni yürümeyecek kadar agrilarin normal mi ki? Doktora sordunmu?
EmelBG Haticecakir_88 Genelde canım kız erkek olayında ikinci üçüncü hamileliği olanlar anlıyor .Ters oluyormuş genelde kızda sakin geçiyorsa erkekde sıkıntılı felan duydugum çevremden .Yine bilememde🎀
Yaceemm Haticecakir_88 eski sezeryan dikişi ağrı yapiyormus magnezyum verdi ama bi işe yaramadı öyle sancı falanda yok. Ama canım acıyor yurudukce
Yusufalim54 Haticecakir_88 iki kızım var canım bu da erkek ins kizlarimda hiç mide bulantısı yaşamadım ama şuan 28 haftada hala kusuyorum onun için her bünye farklı ama bu ipucu vereyim ilk zamanlarda deli gibi ekşi yedim ne olursa
Seymakayaoglu Bende 6+4 hamileyim diyer hamileliklerimde hastaneliktim hergun koku mide bulantisi halsizlik bunda hic hamilegibi degilim cok farkli bu acaba kız mi erkekmi merak ediyorum ki kızlarimda hep hasta ve serumla ayakta duruyordum bunda hic bisi hissrtmiyorum :)
Bo25 Haticecakir_88 kızda da bulantı olur erkektede kizdada uyku agri olabilr erkek tede kişiye göre değişiyor kısmında bulantı oluyor kiminde olmuyor..erkek kız belirtisi diye bişey yok
Bisofiya Haticecakir_88 Hiç bulantım olmadı, hassasiyetim olmadı, biraz kasıklarımda ve belimde ağrılarım oldu o kadar, ama kızım oluyor inşallah 🤗Her gebelik, her bünye farklı bence 🤗
Tugba2907 Haticecakir_88 aynı kişinin gebeliklerinin farklı olmasının sebebi bebeğin farklı olmasıymış cinsiyetinin değil yani hiçbir belirtiyi cinsiyetle bağdaştırmayınız...