Deletedmom_85 Kocburcuu başın sağolsun canım rabbim tekrar yaşatmasın inşallah ❤️ tez vakitte nasip olur inşallah
Elif944 Deletedmom_85 aynen canım gonal f 900 kül dozu 275 verdi fazla internete göre okuduğuma ama vardır bildiği 6 gün kullanıcam bugün dahil pazartesi kontrol bakalım birde duphaston verdi onu da cumartesi başla dedi
Deletedmom_85 Elif944 normalde 12-13 gün kullanılıyor ilaçlar. Sen 6 gün kullanacakmışsın yüksek doz ondandır
Elif944 Deletedmom_85 olabilir canım onu bilmiyorum çıktık bir yola rabbim yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻
Elif944 Deletedmom_85 canım naptın gittin mi doktora opu yapıldı 12 yumurta toplandı 7 si iyi çıkmış 4 ü döllenmiş bekliyoruz rahim dinlendirme yapılacak iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum 😞
Sinemberkehan Merhaba, bende artık bayram sonrasi direk tüp Bebeye göre doktora gidecem. Boş yere zaman kaybı yaşadım 1 senedir 1 çatlatma ve doğal tedavi aldim
Sinemberkehan Deletedmom_85 ben metsindeyim, üniversite hastanesinde tavsiye etdiler. Bayram sonrası gidecem. Yok bende sebepsiz değil, benim yaş itibariyle amh düşük
Deletedmom_85 Elif944 Kuzum dün bir bugün 2 kahverengi pembeye dönük lekelenme var Adet olucam sökülmeyi bekliyorum da kasık ağrısı yok hiç. Normalde kasık ağrımla bu leke olunca hemen olurdum ama neden olamadım anlamadım. İlaçlar yaptı herhalde. Bugün olursam 2.günü yani yarın gidicem doktora. Ne güzel bak inşallah hayırlısıyla 5.güne kadar gidip sağlıklı olurlar. Daha önce yptıedın mı tüp bebek neden rahim dinlendşrme yapacak ki? Taze transfer yapmıcak o zaman
Elif944 Deletedmom_85 inşallah canım 5.güne gider kaliteli olurda yok ilk defa pco olduğu için birde rahim dinlendirip transfer yapılınca sanırım daha iyi sonuç olabiliyormuş tam bende anlamıyorum ki
Mihrimahvuslat Deletedmom_85 ayy dilerim Rabb’imden yerleşme kanaması olsun ve hayırlı haberler al amin amin amin 🤲🏻🥹❤️
Deletedmom_85 Elif944 Anladım canım bakalım banada taze mi yapılır dinlendirme mi yapılır bilmiyorum hayırlısı olsun hepimiz için
Deletedmom_85 Mihrimahvuslat Meleesef🫠 adet oldum canım. İnşallah yarın gidiyorum doktora başlıyoruz bakalım hayırlısıyla🫶🏻
Deletedmom_85 umutluanneadayi Gittim canım folikülde bozukluk mu eşitsizlik mi öyle bir şey var dedi yani olgun yumurta varmıs 10mm o yüzden doğum kontrol hapı verdi adet ol öyle gel yapalım dediler. Sıfırdan yumurtaları kendileri olgunlaştırmak istiyorlar anladığım kadarıyla o yüzden diğer adete kaldı🥺 Sen ne zaman başlıyosun canım
umutluanneadayi Deletedmom_85 yarın herşey detaylı konuşulacak canm doktor pazartesi gittiğimde ameliyat olabilirsin dedi sonra vazgeçti yarın herşeyi konuşacaz