aybarsaybuke Bana bir doktor normal tutmuyorsa aşılama deneme boşuna tutmaz demişti beraber çalıştığım samimi olduğum bir doktordu. 2 kere biz özel klinikte yaptırdık eşimle ikimizde de neredeyse sorun yoktu 13 embriyomuz sağlıklı 5. güne ulaşmıştı. Ne hikmetse tutmadı. Adam resmen bizi sağdı sözde tanıdıktı, ikiz istediğimizi biliyordu ilk iki tek dondurulmuştu bilerek iyi transfer yapmadığına adım gibi emin oldum sonradan. Sonra bir doktor tavsiyesiyle Cerrahpaşa’da prof bir doktor var Pelin Öcal. Devlet olursa maddi çıkar göz etmeden daha iyi niyetli olacağını düşündüm. Kadın şak diye ilk denemesinde tutturdu çok şükür. Benden tavsiye özellerde kendinizi 3 kere 5 kere sağdırmayın. Tamam bizim transfer Cereahpaşada değil İstanbul Tüp Bebek merkezinde oldu ücret ödedik bu arada laboratuvarından çok memnun kaldım embriyologlardan. Sonuçta Cerrahpaşalı prof kadın adına leke gelsin istemez tek maddi çıkar göz etmeden tek seferde yaptı. Eski doktorun yazmadığı bir sürü ilaç yazdı bana. Devlet seçeneği de aklınızda olsun.