anneoluyoruuumm16 Kivircikkuala en az 3 en fazla 6 ayda çıkıyormuş. Bize öyle demişti doktor. 3. Ayda çıktı
Ilkannelik41 Bu sma testini çiftlerin ikiside vermek zorundami biz nikah işlemlerinde sadece eşimden aldılar sma için benden alınmadı ayriyeten gidip versemmi bende acaba
Kivircikkuala anneoluyoruuumm16 çok sağol kuzum bakıyorum sürekli sadece sperm testi görünüyor çıksa da artık tedaviye başlasak
anneoluyoruuumm16 Kivircikkuala bizim de sonuç çıkana kadar görünmüyordu hatta ben almadıklarını falan düşünmüştüm bir gün tesadüfen eşimin e nabizina girdim baktım ve sonuç çıkmış. Ama açana kadar elim ayağım titredi
Ahsenesli 1234567890asd evet evlilik süresinde kesin istenen birşey , peki SMA lı bebekler nasıl oluyor???
Paradise1_ Mucizemibekliyorum_ biz evlenirken eşim sağlık ocağından verdi eşinde sorun çıkarsa senden alınacak denildi üç ay sürdü şükür temiz çıktı bir sıkıntı yok bende de alınmadı bu yüzden
Belginylmz ms_annisko_ Niakh işlemlerini ceviriken oluyor esimden bı kaç tüp kan aldılar 3 ayı bulur dediler sonucun çıkması eğer eşimde çıksaydı bndende kan alıp bakicaklardi e nabizdan baktım eşimin sinuclarina 3 ayda çıktı ewt sonuc sma tespit saptanmamıştır yazıyor slzaren bişi olsa aricaklardi
Neslihan1 @KubraKayhan Amin rabbim kimseye yaşatmasın 🙏 evet Sma doğdu ikiside kızımda anlamadilar oglumda ogrendik