HllBlgn Yoyko ya da Welgro travel sistem bebek arabalarını kullanıp memnun olanlar var mı? Almayı düşünüyorum kararsızım..
Bahar11mucize HllBlgn welgroyu arkadaşım kullanıyo canım çok ağar ve büyük olmasından şikayetci sacede
HllBlgn Bahar11mucize ben aslında yoyko almak istiyorum fakat bi tanıdık önerdi bana welgro yu o yüzden onu da düşünmeye başladım. Teşekkür ederim bu arada☺️
Bahar11mucize HllBlgn rica ederim canım bende casual cadillac aldım daha kullanmak nasip olmadı ama arkadaşımınkini kullandığım için ordan biliyorum benim ki daha haifif
HllBlgn Bahar11mucize tam olarak açılımı nedir? İnternetten bakayım ben de nasıl bir model. Travel sistem mi?
Bahar11mucize HllBlgn https://www.hepsiburada.com/casual-cadillac-trona-pusetli-travel-bebek-arabasi-p-HBV000004H3YP?magaza=Bebegold&wt_gl=cpc.nelk.6809.abo-bebek-arabasi-puset-pla&gclid=Cj0KCQiAoJrfBRC0ARIsANqkS_5evAgeI7pifXaQnExGm5ZAnf4vtqkNxKmRFI_I9DwXSwh1nNMZxoMaApm0EALw_wcB Bu canım evet travel sistem
Kaderyunus Pinar38 wellgro'nun hangi modeli ağır acaba q3, q5,q7 var bende onlardan birisni düşünüyorum da kararsız kaldim acaba