Rosmarin Reglime 4 gün kala betam 7 çıktı 3 gün sonra bugün verdim ve şimdi 23 çıktı. Sizce kimyasal olabilir mi ? Çok düşük çünkü
MoonLighty Rosmarin bence şuanlık normal. Çok erken öğrenmişsiniz o yüzden değeriniz düşük. Ama iki günde iki katı artmış. Güzel şekilde devam eder inşallah
Aysel_krdg Rosmarin canım gayet iyi artmış kimseyle kıyaslama ama eğer daha önce kimyasalın varsa muhakkak doktor kontrolünde ilerle ilaç galan verir tutunmasına yardımcı olmak için
MerveSinan Rosmarin gayet normal canim.Herkesin betasi ayni ilerlemiyor.4.68 le baslamisti 8/ 16/30 diye gitmisti.Bazilarinin cok yuksek olabiliyor.Önemli olan iki gunde bir en az yuzde 66 artmis olmasi
Freckles Canım daha reglin gecikmemiş ve 2. Kattan fazla artış olmuş. Öenmli olan değer değil artış oranı. Şuanlık iyi bir artık. 2 3 günde bir ver takip et canım.
Rosmarin Freckles @"F Freckles 3 gün sonra bu sonuç çıktı düşük artma değildir dimi daha önce 2 kere kimyasal gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum
Rosmarin 3 gün sonra bu sonuç çıktı düşük artma değildir dimi daha önce 2 kere kimyasal gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum
Freckles Rosmarin 3 gün 3 kat maşallah canım benim, bence gayet iyi bir artış, takip et göreceksin inşallah 🙏
minikmucizeemaak Freckles Benimde 1 inde 12,58 bugün 3 ünde 79,41 çıktı doktorum süper ilk zamanlar böyle yükseliş normal dedi, reglime 3 gün var nasıl sizce
Elos_1907 Ben de bir daha kimyasal geçirdim 2 gün regl geçti şimdi değerim 75 çıktı acaba mı diyorum hafif pembe akıntım var diyorum aha adet olcam ama duruyor acaba nedir ya bu artışı normal mi ilk değerim bu
Freckles minikmucizeemaak çok iyi canım benim, rabbim sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
minikmucizeemaak Aysel_krdg Benimde 1 inde 12,58 bugün 3 ünde 79,41 çıktı doktorum süper ilk zamanlar böyle yükseliş normal dedi, reglime 3 gün var nasıl sizce bende duphaston kullanıyorum doktorum vermişti daha önce kimyasalım var benimde
Nalinbalcin Rosmarin 2 günde bir 2 katı artış olması yeterli diğer arkadaşların da dediği gibi etken öğrendiğin için şu an böyle inşallah hep yükselir sağlıkla kavuşursun bebeğine benimde iki kimyasal gebelik geçmişim var seni çok iyi anlıyorum
minikmucizeemaak Freckles Amiin Allah razı olsun kozlar cuma bıdaha kan vereceğim, sonra gün verecek doktorum dua edin oda çok güzel çıksın sağlıkla 🤲🏻❤️