Sertp Merhaba arkadaşlar, 5 hafta 3 günlük yeni hamileyim ama ne kese gözüküyor ne bebek beta hcg degeri yüksek çıkıyor ama ultrason da hiç birsey gözükmüyor bi bilgisi olan var mı yada benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Esraguvennn Sertp kız benim değerim 5200 oldu hala gözükmedi en son vajinal bakalım dedi doktor meğer rahmim ters duruyormuş. 9 haftalık oldum daha yeni yeni karından gözükmeye başladı oda o kadar silik bölük pörçük ki. Ki buna ek geç döllenme vs de olabilir sakın sıkma canını. Bu kese bebek görme işleri 7 7 .5 haftaya kadar vakti var.
Neslibt72 Sertp alttan muayene etti mi? Benim alttan muayeneyle çok zor gözükmüştü 5.haftada beta değerimde yüksek çıkmasına rağmen. Ya daha çok minik ya da cihazlarda etkiliyo burda baya okumuştum yorumları devlet hastanelerinde genelde zor görüyolar korkma ama haftaya rahat rahat gözükür inşallah
Sertp Arzum_87 inşallah değildir daha önce bir dış gebeliğim ve 3 tane düşük yaptım inşallah değildir Allahim inşallah nasip eder bir tane kızım var 4 yaşında onda bile düşüğü önlemek için iğne kullanıyordum
Arzum_87 Sertp Canım inşallah değildir. Fakat dediğin dueumu arkadaşım yaşadı. Sende yaşamışsın zaten bilirsin. Bence beklemeden Dr. Gitmelisin. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin 🤲🏻
Slcymn Sertp canım bende aynı durumdayım şu an için kan değerleri düşük çıkıyor doktorum düşük olabilir dedi iki gündür kendimi çok kötü hissediyordum ama Allah büyük şu an için iyiyim cuma günü kadar bekleyip özele gideceğim
Denizkaramuk Sertp Canım aslında alttan muayenede gözükmesi lazım ama yine de içini rahat tut daha cok küçük 1-2 haftaya gözükür diye düşünüyorum
ikizannesi1201 Sertp benim rahmim tersti 7.haftada vajinal ultrasonla görebildiler💞Korkmayın sakinde bir iki hafta daha bekleyin. Vajinal muayeneden de korkmayın yok zararlı yok şöyle böyle diyorlar asla öyle birşey yok benim nerdesyse 3.aya kadar alttan bakmak zorunda kaldılar gayet iyiyiz. Siz sadece bekleyin 🌸İnsallah önümüzdeki haftalarda görürsünüz